U Požegi poplavili podrumi, u Orljavcu padao led

Nevrijeme nad Požegom
(FOTO: JVP Požega)

01.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8075

Snažno olujno nevrijeme praćeno grmljavinom pogodilo je Požegu i okolno područje danas malo prije 15 sati. Tijekom samo pola sata u zapadnom dijelu Požege i Požeštine skroz do vojne baze na Papuku uslijed oluje došlo je do prekida opskrbe električnom energijom.

Prekid opskrbe električnom energijom

Kako saznajemo u Županijskom centru 112, opskrba strujom u Požegi je vraćena, ali je vrlo vjerojatno dio županije ostao u prekidu. U HEP-u su sve službe zauzete pa to trenutačno ne možemo saznati. Uslijed nevremena rušili su se brojni elektrostupovi diljem županije.


Najgore u Orljavcu i Jaguplijama


Najteže je nevrijeme pogodilo sela Orljavac i Jaguplije. Ondje je kiša bila popraćena suledicom veličine graška. Eventualna šteta na gospodarstvima bit će poznata tek sutra ujutro.

Tri vatrogasne intervencije u pola sata

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Požega imali su tri intervencije ispumpavanja vode iz podruma obiteljskih kuća na području grada, i to u ulicama Zrinskoj, Cvjetnoj i Borisa Hanžekovića. Došlo je, naime, do prodiranja kanalizacije u podrumske prostorije, kazali su u Centru 112.

23 litre po četvornom metru

U samoj Požegi je u pola sata palo 15 litara kiše po četvornom metru. Ispaljeno je ukupno 6 protugradnih projektila s pozicija u Gradskim Vrhovcima i Krivaju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI