Poslala božićni paket djeci iz Australije, pola stvari nedostaje?

Zgrada Hrvatske pošte u Požegi
(FOTO: Aleksandar Grlić)

04.01.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 15198

"Lijep pozdrav iz Sydneya! Prije par dana mi se dogodilo nešto zbog čega sam ogorčena na Hrvatsku poštu", piše nam čitateljica iz Australije koja se odlučila obratiti redakciji 034portala kako bi upozorila našu javnost na, kako tvrdi, "lopovluk u našoj predivnoj Republici Hrvatskoj".

"O čemu se radi? Prije Božića sam iz Australije poslala paket s poklonima mojoj djeci u Požegi. Paket je bio uredno zapakiran i prošao je sve moguće provjere bez problema. Kada je stigao na željeno odredište, u požešku poštu, preuzela ga je moja mama. Međutim, kada su ga kod kuće otvorili, pola stvari koje sam poslala jednostavno nije bilo, nestale su!", prepričava nam Irena Poljak, uvjerena kako je netko pokrao dio poklona koje je poslala djeci.

"Kad smo ih obavijestili o nestalim stvarima bili su jako neljubazni i govorili su nam da nismo normalni i da nitko naš paket nije taknuo. Na kraju smo ustanovili da je paket bio i drukčije zapakiran nego što sam ga ja zapakirala. I naravno, nitko ništa nije dirao, a stvari jednostavno nema i oni ne mogu napraviti ništa", ustvrdila je Irena dodavši kako je u australskoj pošti sve provjereno te da je paket uredno prošao sve carinske preglede do Hrvatske.


Poslali smo upit Hrvatskoj pošti, odjelu za odnose s javnošću i kada nam stigne odgovor, objavit ćemo ga.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI