Učenici i nastavnici Kanižlićeve škole podijelili 24 paketa potrebitima

Nevena Radović i Valentina Čurčić
(FOTO: OŠ A. Kanižlića)

24.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 5275

Učenici i nastavnici Osnovne škole Antuna Kanižlića u Požegi i ove su godine organizirali božićnu akciju "Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav" za pomoć obiteljima učenika slabijeg imovnog stanja. Akciju su vodile nastavnice Nevena Radović i Valentina Čurčić, a priloge su prikupljale skupa s učenicima koji su se vrlo rado odazvali akciji. Na kraju su napravili i podijelili 24 božićna paketa za obitelji koje ne žele isticati jer je, kako kažu, najveće zadovoljstvo osmijeh onih kojima su uljepšali blagdane.

- Odaziv je bio izvrstan i jako sam zadovoljna. Prikupljeno je dosta osnovnih artikala, a nekoliko je roditelja donijelo poveću kutiju namirnica. Na tome se i ovim putem svima srdačno zahvaljujemo. Veličinu paketa odredili smo po broju djece određene obitelji. Također, iskreno se nadamo kako ćemo sljedeće godine u ovu akciju moći uključiti i trgovačke centre čije bi nam donacije bile od velike pomoći, a samim time i paketi bi bili veći i mogli bismo usrećiti više obitelji. Često ne pridajemo pažnju kilogramu brašna ili litri ulja, a nekim bi obiteljima to bio veliki poklon - komentirala je nastavnica Radović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI