Pretražili im kuće i pronašli manju količinu marihuane, slijede kazne

Ilustracija: džoint
(FOTO: Wikimedia Commons)

04.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 9697

Na pakračkom i lipičkom području jučer su "pala" četvorica mladića s marihuanom.

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Daruvaru, policijski su službenici pretražili obiteljsku kuću u Lipiku. Kod 20-godišnjaka je pronađena manja količina marihuane, jedna digitalna vaga te dva opuška ostatka ručno motane cigarete. Temeljem naloga istog suda pretražena je i obiteljska kuća u Pakracu u kojoj prebiva 23-godišnjak, a i kod njega je pronađena manja količina marihuane. Kod 21-godišnjaka u Lipiku policija je pronašla više komada pribora za konzumaciju marihuane te više desetaka sjemenki iste biljke. Protiv njih trojice slijede optužni prijedlozi zbog neovlaštenog posjedovanja droge, dok je 22-godišnji Lipičanin, kod kojega je pronađeno preko 30 nagorjelih opušaka "jointa" i jedna željezna drobilica za marihuanu, zaradio kaznenu prijavu zbog omogućavanja trošenja droge, doznajemo iz policijskog izvješća koje potpisuje Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.

Dodajmo tome i vijest da je sinoć u Požegi zatečen 36-godišnjak s manjom količinom marihuane i protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI