Već stigle prve prijave za ljetovanje na Viru

Ljetovanje na Viru - ilustracija
(FOTO: Crveni križ Pakrac)

30.11.2013. | Mario Barać
Pregleda: 5082

Vjerojatno su se mnogi od vas ovih hladnih, zimskih dana sa sjetom prisjetili ljeta, mora, kupanja. U Gradskom društvu Crvenog križa Pakrac o tome razmišljaju vrlo ozbiljno pa su već sada počeli s popunjavanjem Dječjeg odmarališta „Cvrčak“ na otoku Viru, a kako nam je rekao ravnatelj Duško Kliček, prvi gosti već su rezervirali smještaj.

On ističe kako su u predstojećoj ljetnoj sezoni predvidjeli pet termina od po pet dana za školske izlete i školu u prirodi te osam desetodnevnih termina za djecu iz socijalno ugroženih obitelji, djecu i odrasle s posebnim potrebama, za goste iz Slovačke koji već godinama, temeljem međunarodne razmjene Pakraca, Lipika i slovačkih gradova prijatelja, ljetuju na Viru. Očekuje se da će ovog ljeta na Viru boraviti i školska djeca te umirovljenici. Za školu u prirodi planirani su termini od 23. svibnja do 17. lipnja, a od 1. srpnja pa do 2. rujna kreću desetodnevne smjene.

– I ove sezone očekujemo dobru popunjenost jer su nam najbolja reklama zadovoljstvo dosadašnjih korisnika naših usluga. Imamo već i nekih konkretnih rezervacija pa su tako dva termina od po 10 dana rezervirali Centar za odgoj i obrazovanje djece i učenika s posebnim odgojno-obrazovnim problemima „Rudolf Steiner“ iz Daruvara u lipnju i Udruga djece s posebnim potrebama „Golubica“ iz Vukovara u kolovozu. Ponovo su nam se javili prijatelji iz njemačkog grada Kemptena pa vjerujem da će i ove sezone kapaciteti biti popunjeni, a svi gosti zadovoljni, ističe Kliček.


Najvažnija je informacija za one koji će ovo ljeto provesti na Viru da neće biti povećanja cijena koje će ostati iste kao i lani. Tako će se ljetovanje za djecu plaćati 1.320 kuna, a za odrasle, ovisno o sobi, od 1.650 do 1.800 kuna. U cijenu je uračunat puni pansion s prijevozom, a u Crvenom križu Pakrac i ove godine omogućuju i obročnu otplatu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI