Požeške rukometašice dočekuju Cernu, a košarkašice Mursu

29.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4369

Ovaj vikend neće biti brojčano toliko bogat sportskim događajima, ali ćemo u Požegi moći uživati u dvije zanimljive utakmice ženskih loptačkih sportova i dvije muških ekipa.

Odbojkaši Sokola igraju sutra (subota) u 13 sati u Grabriku utakmicu s Vukovarom.

Rukometašice Požege, koje su odigrale dvije uspješne gostujuće utakmice u zadnja dva kola, u 15 sati dočekuju Cernu, prošlosezonskog prvaka 3. HRL istok i trenutačno vodeću ekipu na ljestvici.


- Djevojke puno treniraju u zadnje vrijeme pa su se malo podigle u zadnja dva kola. Prije dva tjedna slavile su u Orahovici, a prošlog vikenda su odigrale neriješeno u Osijeku. Treba uzeti u obzir da smo ove sezone bitno oslabljeni, ostali smo bez nekoliko standardnih igračica pa nije to više ona ekipa kao lani. Cerna je najjača u ligi, ali mi ćemo dati sve od sebe i vjerujem da će utakmica biti zanimljiva - rekao nam je Hrvoje Jurković, trener ŽRK Požega.


Nakon rukometašica, na rasporedu su požeške košarkašice. One u 17 sati u Grabriku dočekuju Mursu iz Osijeka i, naravno, očekuju još jednu pobjedu. Podsjetimo, košarkašice Požege već dvije godine nisu doživjele poraz i drže se čvrsto na vrhu A2 lige.

Njihovi kolege košarkaši KK Požega igraju u 19 sati protiv ekipe iz Virovitice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI