Neferović: Ne možemo stajati iza nerealnih obećanja bivše vlasti

Raskopan kanal uz Ulicu Pavla Radića
(FOTO: Aleksandar Grlić)

11.11.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7780

"Čekamo samo da nam inženjeri IGH potvrde je li stupanj zbijenosti rova koji smo iskopali dobar i dva lijepa dana i asfaltirat ćemo izrezani dio asfalta u gornjem dijelu Ulice Pavla Radića.", odgovara Mile Beslić, voditelj Razvojno-tehnološkog sektora u Tekiji.

Radovi koji traju dulje od pola godine i zbog čije sporosti su nam se požalili stanovnici ove ulice ovime nisu gotovi, još se ne mogu spojiti na novu kanalizacijsku mrežu.

- Nastavljamo s radovima u donjem dijelu ulice, gdje ćemo morati rušiti i neka stabla. Crpna stanica, koja je nužna za funkcioniranje kanalizacijske mreže u gornjem dijelu, je gotova više od 50 posto. Završeni su građevinski radovi, sada preostaje opremanje i priključenje električne energije. Ne mogu vam reći koliko će sve potrajati. Puno toga ovisi o vremenskim uvjetima, ali radimo na tome da što prije pustimo mrežu u funkciju - izjavljuje Beslić.


Stanovnike Radićeve je zanimalo i što je realno od predizbornih obećanja poput nogostupa i natkrivenog autobusnog stajališta kakvo imaju stanovnici susjednog Novog Štitnjaka.


- Potrebe stanovnika Ulice Pavla Radića su realne, ali ne možemo stajati iza predizbornih obećanja bivše vlasti. Njihova obećanja su bila nerealna jer iza njih nije stajao proračun. Sada radimo na proračunu za 2014. godinu i onda ćemo vidjeti što ćemo moći ostvariti - odgovara Vedran Neferović, gradonačelnik Požege.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI