Bučani remizirali s Papukom: Oba kluba žale za dva boda

BSK Buk - Kaptol
(FOTO: Drago Komarić)

10.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4571

U derbiju 1. županijske nogometne lige, utakmici za jesenskog viceprvaka između BSK Buka i veličkog Papuka nije bilo pobjednika, utakmica je završila rezultatom 1:1, što znači da je Papuk zadržao drugo mjesto na ljestvici.

BSK Buk - Papuk 1:1




U zanimljivoj utakmici u kojoj je sudac podijelio tri crvena kartona (jedan Buku i dva gostima iz Velike), bilo je neizvjesno do samoga kraja. Domaćin je poveo u prvom poluvremenu golom Marka Klapšića, ali u nastavku Leo Mikić izjednačava.


- Imali smo sve. I bolju igru i vodstvo, ali onda zahvaljujući jednom nesmotrenom potezu, koji po meni nije za crveni karton, sudac isključuje našeg igrača i tada sve ide u drugom smjeru. Da se to nije dogodilo, Papuk bi primio sigurno još barem tri gola - rekao je Vladimir Klapšić, tajnik Buka koji tvrdi da su gosti danas jako dobro prošli.



Draženko Kljajić, trener Papuka, ne slaže se s Klapšićevom izjavom.

- Mi smo danas izgubili dva boda i možemo žaliti za njima - rekao je Kljajić.



Croatia - Mladost 1:2

U Mihaljevcima je također bilo zanimljivo i napeto. Gosti su poveli pogotkom kapetana Tonija Hojsaka, da bi Croatia izjednačila preko Josipa Kajana. Pred sam kraj utakmice mladi Mateo Janjić postiže pobjednički gol za goste.

- Imali smo dosta prilika, nismo ih iskoristili. Primili smo dva gola iz kontre - rekao je Dražen Franjić, predsjednik Croatije.

- Bila je to borba od prve do posljednje minute. Prava prvenstvena utakmica, čestitam svojim igračima što su se borili kao lavovi. Igrali smo kao da smo na turniru i igramo za pečenku - komentirao je Dražen Marjanović, trener Mladosti, dodavši kako čestita i protivniku na fer igri.

Kutjevo - Požega 0:3

Uvjerljivom pobjedom u Kutjevu prošlosezonski prvak NK Požega ovoga puta spasio se da ne prezimi na dnu ljestvice. Dvaput je mrežu Kutjevčana zatresao Tomislav Zelenika i jednom Miroslav Lujić.

- Dogovorili smo se da ćemo u zadnjem kolu dati sve od sebe i odigrati pravo muški. To se i dogodilo, imali smo i više prilika, domaćinu nismo ostavili nimalo šanse. Čestitam svojim igračima - rekao je Krunoslav Podoljak, trener Požege.

Trener Kutjeva Pero Majstorović rekao je kako čestita protivniku na zasluženoj pobjedi: - Gosti su se više borili, više su željeli pobjedu i bili su bolji.

Na kraju jesenskog dijela prvenstva, situacija na vrhu tablice je jasna i bez većih iznenađenja. Pakrački Hajduk je uvjerljivo na vrhu, a za njim devet bodova zaostaje drugoplasirani Papuk i 10 bodova Buk na trećem mjestu. Pri dnu je puno zanimljivije. Požega se uspjela odlijepiti, a jednaki broj bodova imaju Kaptol, Tim osvježenje iz Kuzmice i Sulkovci.

1. ŽNL - tablica

1. HAJDUK (Pakrac)............30 (38:11)
2. PAPUK (Velika).............21 (37:16)
3. BSK BUK....................20 (27:13)
4. CROATIA (Mihaljevci).......17 (20:14)
5. SLOGA (Trenkovo)...........15 (19:23)
6. MLADOST (Pavlovci).........14 (14:23)
7. DINAMO (Vidovci)...........13 (18:21)
8. KUTJEVO....................13 (19:27)
9. POŽEGA.....................12 (20:22)
10. SULKOVCI..................10 (15:24)
11. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)..10 (13:28)
12. KAPTOL....................10 (14:32)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI