Fortissimo possible: Koncert u Lipiku uvertira bečkom

Koncert klasične glazbe u Multikulturalnom centru Lipik
(FOTO: Mario Barać)

09.11.2013. | Mario Barać
Pregleda: 2677

Pred dvadesetakak gledatelja sinoć je u koncertnoj dvorani Multikulturalnog centra održan koncert „Der kroatischen Musik in Wien“ na kojem je djela hrvatskih skladatelja izveo kvartet koji čine Anđelko Krpan (violina), Milan Čunko (viola), Branimir Pustički (violončelo) i Dalibor Cikojević (klavir).

Na repertoaru su bila djela Dore Pejačević i Božidara Kunca te Johannesa Brahmsa, a u uvodu u koncert Dalibor Cikojević je najavio da je će nakon Lipika kvartet ovaj koncert održati u Beču, na 9. festivalu hrvatske glazbe.




- Bio je ovo drugi po redu koncert VII koncertne sezone „Fortissimo possibile“ koji organizira naša Udruga za pomicanje kulture „Tilia“. S ponosom mogu najaviti i naš jubilarni 100. koncert „Ad libitum 100“ koji će u Lipiku biti održan 7. prosinca, rekao je Davor Marukić, dugogodišnji organizator koncerata ozbiljne glazbe u Lipiku.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI