Žera oduševljen Slavonijom, dolazi na kutjevački festival

Zdravica graševinom nakon promocije
(FOTO: Vjeran Blašković)

04.10.2013. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6696

- Već 15 godina fascinira me Slavonija i tamburica, ovaj mir koji je ovdje. Pogledajte tu ljepotu, prirodu, priča nam Žera, frontman Crvene jabuke grupe koja je popularna na prostoru cijele bivše države. Od pjesme ne očekujem ništa posebno, na publici je da ju ocijeni. Na pitanje hoće li poslati pjesmu na idući festival u Kutjevu kaže da je to dobra ideja.

Njihov novi spot za pjesmu Rođendan sniman je tijekom rujna na lokacijama u Velikoj i okolici Požege u Donjim Emovcima i Emovačkom Lugu, a jučer je promoviran i predstavljan javnosti u krčmi Zlatni Lug . Načelnik Općine Velika Vlado Boban ne skriva zadovoljstvo što je spot popularnog pjevača i grupe sniman na području Zlatne doline, najvećim dijelom u Velikoj.

- Radi se o promociji našega kraja, Velike i Požege. To je već sada povijest, a spotovi se na televizijama ne vrte samo jedanput, kaže načelnik Boban dodajući kako je ideja o spotu nastala nakon manifestacije Najduži stol u Hrvata koja se organizira krajem svibnja u Velikoj.


Žerin manager Zoran Đurić te redatelj spota Muris Beglerović iz sarajevske produkcijske kuće Gotiva oduševljeni su domaćinima i ljudima u Velikoj koji su pomagali na svaki njihov zahtjev ne pitajući zašto i kako.
- Nisam naišao na ljubaznije ljude, bilo me u jednom trenutku sram njihove ljubaznosti. Puno hvala svima! - rekao je na promociji spota u Zlatnom Lugu redatelj Beglerović.


Zanimljivo je da je glavna protagonistica u spotu Jovanka Božović, glumica Narodnog pozorišta iz Banja Luke te asistentica na glumačkoj akademiji. Pogledajte kako izgleda spot.



Snimanje spota ne bilo moguće bez pomoći i lokalnih tvrtki – Požežanke, Galić vina, Color trgovine i Zlatnog Luga. Vlasnik Zlatnog Luga Thomas Heinz Pandžić kaže da se na našem prostoru mora stvoriti brand, a da je ovo jedan od načina dugoročnog ulaganja u promidžbu kraja što treba biti zajednički cilj.

Zadovoljan je i brojnim dolaskom novinara iz cijele regije na promociju spota. Jučer su u Donjim Emovcima bile televizijske ekipe iz Sarajeva, Banja Luke i Slovenije pa će reportažu o novom spotu Crvene jabuke snimanom u Požeškoj kotlini vidjeti i gledatelji susjednih zemalja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI