Košarkašica poljubila protivnicu, sudac kaznio obje (video)

Poljubac na WNBA utakmici
(FOTO: YouTube/Screenshot)

29.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3779

U žaru borbe za pobjedu, sportaši se nerijetko znaju sukobiti na terenu, ali njihovi sukobi obično ne završavaju poljupcem. Ljubitelje američke profesionalne košarkaške lige za žene WNBA zato je jako iznenadio nesvakidašnji događaj na prvoj finalnoj utakmici Zapadne konferencije između ekipa Phoenix Mercury i Minnesota Lnyx, kada je Diana Taurasi nakon svađe poljubila svoju protivnicu Seimone Augustus.

Između njih dvije postojala je napetost te su se neko vrijeme i naguravale. Kada je sudac to vidio, krenuo je da ih razdvoji, a one su se nenadano poljubile. Obje su zbog toga bile kažnjene osobnom greškom.




- Nakon tanga koji smo zajedno plesale, jasno mi je da Diana gaji osjećaje prema meni - u šali je komentirala Augustus nakon utakmice. Taurasi je pak izjavila da je ona samo htjela "pokazati malo slatke ljubavi", piše Huffington Post.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI