Dovršen očevid: 63-godišnjak osumnjičen za pokušaj ubojstva

Pucnjava u Novom Selu
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

23.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 13054

Nakon kraćeg verbalnog sukoba sinoć oko 2 sata iza ponoći u Ulici hrvatskih branitelja u Novom Selu nadomak Požege, 63-godišnjak je iz neposredne blizine ispalio tri hitca iz poluautomatske puške, koju je neovlašteno posjedovao, prema 32-godišnjaku koji je zadobio prostrijelne rane i teško je ozlijeđen. 63-godišnjaka se sumnjiči za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju i uz kaznenu prijavu bit će predan pritvorskom nadzorniku. Osim toga, slijedi mu i kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, doznajemo iz priopćenja koje nam je stiglo iz PU požeško-slavonske nakon provedenog očevida.

Podsjetimo, ranjeni 32-godišnjak je nogometaš Dario Darmopil iz Požege koji je dovezao automobilom 63-godišnjaka kući u Novo Selo sinoć s proslave rođenja djeteta njihovog zajedničkog prijatelja, budući da 63-godišnjak zbog pijanog stanja nije mogao voziti. Sukob se dogodio kada su stigli ispred njegove kuće u Novom Selu. Nakon što je prostrijeljen, Darmopil je uspio prijeći cestu i doći do susjeda koji je pozvao Hitnu pomoć. Prevezen je u požešku bolnicu gdje je odmah operiran. Prostrijeljen je u ruku i prsa, ali prema zadnjim informacijama nije u životnoj opasnosti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI