Gradonačelnički kandidat priznaje: Odlučit će novac, a ne vi!

Jeffrey Wagner
(FOTO: YouTube/Screenshot)

17.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3467

"Više od milijun dolara bit će potrošeno u kampanji za gradonačelnika Minneapolisa, posao na kojem se zarađuje 100.000 dolara godišnje. Vi čak nećete odlučivati o tome tko će pobijediti, to će odlučiti mediji i novac. Ja ću se zadovoljiti sa 100.000 dolara, neću uzimati novac od radnika ni od politike. Neću čak niti ići u striptiz klubove - više. Probudi se, j...te!" - povikao je Jeffrey Alan Wagner, kandidat za gradonačelnika Minneapolisa (SAD) u video reklami za koju kažu da je jedna od najčudnijih u povijesti izbora.



Ovaj kandidat Demokratske farmersko-radničke stranke u videu se pojavljuje polugol, dolazi ravno iz jezera, nakon što je najavljen kao "čovjek iz naroda". Klip je vrlo brzo postao hit na internetskim portalima i društvenim mrežama, a reakcije Amerikanaca su različite. Dok mu jedni prigovaraju kako mu nedostaje stila i da nikada ne bi htjeli da ih netko takav predstavlja, drugi su se ugodno iznenadili jer kažu da napokon imaju za koga glasati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI