Organizator: Neću platiti za osiguranje dok ne nađu počinitelja!

Neda Ukraden u dvorani Grabrik u Požegi
(FOTO: Duško Mirković/PIXSELL)

19.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7712

"Sramotno je za našu policiju da još uvijek nisu našli dojavljivača lažne bombe, ali su mi zato uredno poslali račun za osiguranje koncerta", tvrdi Ivan Petrić, organizator nedavnog koncerta popularne pjevačice Nede Ukraden, održanog u sportskoj dvorani Grabrik.

Materijalno oštećen

- Poslali su mi račun za 1.300 kuna, što je veći iznos od očekivanog. Smatram da sam lažnom dojavom, kojom je prekinut koncert, materijalno oštećen. Policija još nema sumnjivca za dojavu iako se zna točna lokacija i govornica s koje je poziv upućen. Mogli su uzeti otiske prstiju s govornice, mogli su odmah pozvati ljude da im jave svoja saznanja. Požega je malen grad i tko je dojavio o bombi, sigurno je nekome rekao i pohvalio se. Ne mogu vjerovati da se počinitelj nikako ne može naći. Zahtijevam od policije da odradi svoj posao i tek onda ću platiti za osiguranje, revoltirani je Petrić ispričao za 034portal.


Razočaran odazivom

Ivan Petrić je rođeni Požežanin, koji se sada bavi organizacijom događanja u Zagrebu i drugim gradovima po Hrvatskoj. Koncertom Nede Ukraden u Požegi tvrdi da nije ništa zaradio, čak je prema njegovim riječima u minusu gotovo 30.000 kuna. Prodano je nešto manje od 1.000 karata, a mnogi su potom ulazili besplatno. Petrić najavljuje podizanje prijave protiv nepoznatog počinitelja jer smatra da je znatno oštećen te će tražiti od policije da uloži dodatni napor kako bi krivac bio otkriven.

Što se tiče samih koncerata u Požegi, jako je razočaran i kaže kako više ne namjerava ništa ovdje organizirati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI