Pleternički dvopreg ide na svoje prvo svjetsko prvenstvo

KK Pleternica
(FOTO: KK Pleternica)

25.08.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6341

"Odlazak na Svjetsko prvenstvo je vrhunac rada Konjičkog kluba Pleternica. Sve ove godine rada, treninga i truda su sada doživjele svoj vrhunac", rekao je Domagoj Katić, tajnik KK Pleternica na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Đakovu u povodu odlaska hrvatske konjičke reprezentacije u Slovačku na Svjetsko prvenstvo u vožnji dvoprega.

Katić je istaknuo kako je ovo prvo sudjelovanje pleterničkog kluba na SP-u pa nemaju velike ambicije, ali će prvenstveno pokupiti organizacijska iskustva Slovaka kako bi još bolje organizirali državno prvenstvo u Pleternici nagodinu.

Tihomir Salarić, predstavnik KK Pleternica u tročlanoj reprezentaciji Hrvatske i jedan od 70 najavljenih natjecatelja iz cijeloga svijeta, kazao je kako već sam odlazak na ovakvo natjecanje u njemu budi adrenalin.


- Nadam se kako će nas zaobići problemi, da će se životinje vratiti kući zdrave, a bilo kakav plasman je već uspjeh jer se prije 5 godina o ovome nismo usudili niti sanjati - dodaje Salarić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI