HGSS Stanica Požega: Potražni tim Miro i pas Lara pronašli nestalu osobu iz Blacka

HGSS Stanica Požega: Potražni tim Miro i pas Lara pronašli nestalu osobu
(FOTO: HGSS Stanica PŽ/ K.Š.)

21.5.2023. | 18:17 | Kristina Šimić
Pregleda: 15300

Danas su na području Požeško-slavonske županije nestale dvije ženske osobe, jedna u Skenderovcima koji se nalaze na području općine Brestovac, dok je druga djevojka nestala na području Blacka, mjesta u sastavu Pleternice. Nestala djevojka iz Blacka sretno je pronađena zahvaljujući članovima K-9 tima, a o detaljima potrage oglasila se HGSS Stanica Požega:

"U 13:48 sati zaprimljena je dojava putem Centra 112, a na zahtjev PU požeško slavonske, o nestanku mlađe ženske osobe na području naselja Blacko. Akciju traganja započeli su djelatnici MUP policije sa potražnim psom, a u 14:10 započinje potraga HGSS stanice Požega u kojoj je uključeno 15 članova i potražni pas. Brzom i kvalitetnom organizacijom pretrage terena u 15:25 sati osoba je pronađena na šumsko području (cca 2km) od svoje kuće, a pronašao ju je naš potražni Tim Lara i Miro, stoji u objavi HGSS Stanice Požega".
"Ja kao vodič potražnog psa Lare zahvaljujem i kolegici Barbari iz MUP-a i njenom psu Maji koji su odradili dobar posao pronašavši dijelove odjeće nestale djevojke", izjavio je je Miroslav Mesić, o kojem smo već pisali u našem članku kojeg možete pročitati ovdje.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI