Godišnja skupština Judo kluba Slavonac

JK Slavonac
(FOTO: Ustupljene fotografije)

26.2.2024. | 10:43 | Robert Garc
Pregleda: 1331

Dana 24.2.2024. u prostorijama sale Lukas u Čaglinu održana je godišnja skupština judo kluba Slavonac na kojoj je prisustvovalo oko 230 ljudi.
Pozdravnu riječ gostima uputio je predsjednik judo kluba Slavonac Robert Garc te se zahvalio svim sponzorima kluba kao i roditeljima judaša koji marljivo rade i podupiru naše judaše.


Pozdravnu riječ uputio je i načelnik općine Čaglin gospodin Dalibor Bardač koji godinama podupire rad kluba.
Na skupštini iščitani su i rezultati u 2023. a brojke su i više nego impresivne. Sudjelovali smo na 22 međunarodna turnira u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Slovačkoj na kojima je osvojeno čak 115 medalja, od čega je 36 zlatnih, 28 srebrnih i 51 brončana medalja.
Osim toga, nastupili smo i na 2 državna natjecanja na kojem su osvojene čak 3 državne medalje. U uzrastu do 14 godina Ella Lukas i Ivona Švajda osvojile su brončane medalje a u uzrastu do 16 godina Lana Knaus osvojila je zlatnu medalju.
Na skupštini su dodijeljeni pehari za najuspješnije judašice i judaše kao i diplome za položene KYU pojase.Nakon službenog dijela skupštine uslijedila je večera, nakon koje nas je zabavljala grupa Baki i ajkule kojima se ovim putem zahvaljujemo na donatorskoj svirci kao i odličnoj atmosferi koji su nam priredili.

VIŠE NA TEMU:
JK SLAVONAC
JUDO
SKUPŠTINA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI