GLAZBENA ŠKOLA POŽEGA: Povijesni uspjeh učenika na Županijskom natjecanju komornih sastava

FOTO: GŠP

8.11.2022. | 10:23 | GŠP
Pregleda: 2307

U prošlom tjednu (od 3. do 6. studenoga 2022.) održano je 60. hrvatsko županijsko natjecanje učenika i studenata glazbe – komorni sastavi u Opatiji. Na natjecanju je sudjelovalo 8 naših komornih sastava te su osvojili zapanjujuće rezultate. U nastavku pogledajte popis natjecatelja te njihove nagrade.Trio La chanson (Mia Raguž, Tereza Sabo i Staša Kukić)  pod mentorstvom profesorice Marije Ticl natjecale su se u II. kategoriji skupine Tria te osvojile prvu nagradu s ukupno 92,60 bodova.


Trio dvije trube i klavir (Hana Knežević, Borna Franić i Žarko Dominik Jakovljević) pod mentorstvom profesorice Matee Šeremet natjecali su se u II. kategoriji skupine Tria te osvojili prvu nagradu s ukupno 94,00 bodova.
Tamburaški kvartet (Petar Majbaum, Nikola Vilus, Matej Rakitić i Patrik Karačić) pod mentorstvom profesora Dominika Škrabala natjecali su se u II. kategoriji skupine Kvarteti te osvojili prvu nagradu s ukupno 93,80 bodova.

Brass kvartet (Lovro Tkalčec, Matija Katušić, Monika Mijoković i Laura Vincer) pod mentorstvom profesora Ivana Luladžića natjecali su se u II. kategoriji skupine Kvarteti te osvojili drugu nagradu s ukupno 86,60 bodova.Duo flauta i glasovir (Lucija Šeremet i Matej Markulić) pod mentorstvom profesorice Matee Šeremet natjecali su se u I. kategoriji skupine Dua te osvojili prvu nagradu s ukupno 96,20 bodova.

Duo tuba (Laura Vincer i Jakov Gitt) pod mentorstvom profesora Ivana Luladžića natjecali su se u II. kategoriji skupine Dua te osvojili drugu nagradu s ukupno 89,80 bodova.

Glasovirski duo (Ema Kovačević i Hana Knežević) pod mentorstvom profesorice Matee Šeremet natjecali su se u IV. kategoriji skupine Glasovirska dua te osvojili prvu nagradu s ukupno 94,60 bodova.Učenici Gabriel Mažuran, Zrinka Bombini i Patrick Tomljanović pod mentorstvom profesorice Emilije Navratil natjecali su se u II. kategoriji skupine Klavir šesteroručno te osvojili prvu nagradu s ukupno 94,40 bodova.

Prvonagrađeni učenici će predstavljati našu školu na prestižnom državnom natjecanju.

(Izvor: Glazbena škola Požega)

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI