FOTO: Hrvatski dragovoljac iz B. Drenovca novi pobjednik ’Memorijalnog turnira Šedevi-Zeba’

3.7.2024. | 09:08 | NK Slaven Gradac/ Foto: Ksenija Nović
Pregleda: 1611

U subotu je odigrano još jedno izdanje "Memorijalnog turnira" za naše prijatelje, Tomislava i Ivicu koji su nas na žalost prerano napustili.

Ove godine događaj je krenuo od jutra, naime u 10 sati zajedno smo otišli u Sesvete na Svetu Misu koja je održana u čast i sjećanje na obojicu. Nakon toga obavljene su završne pripreme, a u 17 sati u Sesvetama s pljeskom smo dočekali pripadnike Vojske i prijatelje obojice koji su u njihovu čast dotrčali iz Našica prvo na posjednje Tomislavovo počivalište, a zatim i na Ivicino. Ovim putem im svima skidamo kapu na žrtvi koju su podnjeli, jer bez obzira na paklenu vrućinu i iznimno teško vrijeme lavovski su došli do cilja. 

Oko 19 sati krenuo je nogometni dio turnira na koji se prijavilo odličnih 20 ekipa. Brojni posjetitelji stvarno su mogli uživati u vrhunskom nogometu od početka do kraja. Bilo je tu stvarno iznimno zanimljivih susreta, ali ipak do samog kraja ostale su najsretnije i najspretnije tri ekipe, to su ovogodišnji pobjednici iz B. Drenovca, ekipa Prijatelja i ekipa pripadnika Vojske. 


Ždrijeb je odlučio da će ekipa iz Drenovca proći direktno, a da će Prijatelji i GOBMR-a razigravati za finale. U polufinalnoj utakmici "Prijatelji" bili su bolji od "GOMBR-e" rezultatom 2:0 te su se tako plasirali u finale, a "GOMBR-a" se okrunila trećim mjestom. Titulu za "Fair Play" odnijela je ekipa "Logoraša" koja je sačinjena od radnih kolega i prijatelja Tomislava i Ivice. 


U zanimljivoj finalnoj utakmici ekipa iz Drenovca bila je bolja od ekipe Prijatelja rezultatom 3:1 te su se tako okrunili prvim mjestom, dok su Prijatelji zauzeli drugo.

Nakon završetka finalne utakmice uslijedila je dodjela novčanih i pojedinačnih nagrada te pehara za pobjedniče ekipe koje je uručivao Lovro Aračić. 

Najboljim strijelcem turnira okrunio se Mario Šipura iz pobjedničke ekipe.

Titula za najboljeg igrača turnira isto tako otišla je u pobjedničku ekipu, a njen nositelj je Filip Kocijan. 

Najbolji vratar turnira bio je Luka Mazal koji dolazi iz drugoplasirane ekipe Prijatelja. 

Uz pehare pobjednička ekipa okrunila se i velikim prijelaznim peharom koji će narednih godinu dana krasiti njihove "Vitrine".

Što se tiče ekipe izvan terena i pod šatorom možemo reći da je atmosfera bila na razini cijelu večer, što nam je izuzetno drago, a za nju su bili zaslužni Baki i Ajkule koji su odradili odličan posao. 

Ovim putem moramo pohvaliti sve ekipe i mnogobrojne posjetitelje koji su se izuzetno fer i korektno ponašali tokom cijelog događaja te su nam tim pomogli da prođe sve u najboljem redu. 

Još jedna zahvala ide sucima Mariju Nađu i Željku Mijokoviću koji su odradili odličan posao i priveli ga mirno do samoga kraja. Zahvaljujemo se i službenoj fotografkinji Kseniji Nović koja se pobrinula da sve ekipe i trenutci budu zabilježeni, kao i našem zapisničaru i spikeru Sendu Smajiću - Smaji.

Hvala vam svima, ponosno čekamo naredni turnir! 

Neka Tomislav i Ivica Žive vječno! 
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI