Ema se u rodno Kutjevo vratila iz Irske i otvorila salon za njegu tijela i masažu

Salon Ema Kutjevo
(FOTO: Kutjevacki.hr)

23.8.2023. | 11:16 | kutjevacki.hr
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 5341

Prije nekoliko dana u Kutjevu je otvoren “Studio Ema,” novi salon za njegu i masažu tijela, čiji je ponosna vlasnica Ema Hegediš. Salon je smješten na adresi Republike Hrvatske 85 te donosi paletu vrhunskih tretmana.Vlasnica salona, Ema, već je dugi niz godina sanjarila o ovom trenutku. Nakon što su ona i muž proveli 2.5 godine u Irskoj, gdje je već obavljala gotovo isti posao, Ema se odlučila vratiti u Kutjevo. “Odluka da se vratimo u Kutjevo bila je donesena iz srca – ovdje se osjećamo kao kod kuće, gdje ljepota okoline doprinosi i ljepoti našeg poslovanja,” otkriva Ema.


U “Studiu Ema” možete uživati u raznovrsnim masažama i tretmanima koji su prilagođeni potrebama svakog klijenta. Klasična masaža je idealna za opuštanje i oslobađanje od svakodnevnog stresa, dok je masaža za trudnice posebno osmišljena kako bi pružila olakšanje budućim majkama. Za sve ljubitelje istočnjačke filozofije, tu je indijska masaža glave koja pruža duboku harmoniju duše i tijela. Također, refleksologija, masaža stopala, pozitivno utječe na cirkulaciju i opušta sve napetosti.
Osim širokog spektra masaža, “Studio Ema” nudi i vrhunske tretmane za njegu noktiju i obrva. Pedikura, trajni lak, precizno čupanje obrva koncem te profinjeno farbanje obrva samo su neki od tretmana koje salon nudi.

Iako je otvorenje salona velika prekretnica, Ema ne planira stati na tome. Njezin je cilj osigurati redovne klijente koji će postati dio “Studio Ema” obitelji te s njima izgraditi čvrste veze. U planu je i proširenje ponude kako bi se zadovoljile raznolike potrebe klijenata, uključujući i neke kompliciranije tretmane koji će podići iskustvo na višu razinu.Otvoreno priznaje da je put do ovog trenutka bio dug i ponekad izazovan. “Mnogo ljudi mi je savjetovalo da se posvetim onome što volim, ali nisu uvijek bili pravi trenuci. Sada, kada su djeca koliko toliko odrasla, osjećam da je pravo vrijeme za ostvariti svoj san i raditi ono što me ispunjava,” kaže Ema. S dubokim uvjerenjem ističe da je svaki tretman koji se pruža u “Studio Ema” rezultat strasti i predanosti.Ono što Emu istinski ispunjava jest saznanje da je kroz svoje tretmane uljepšala dan i unijela osjećaj boljitka klijentima. Njezin posao ne završava samo fizičkom njegom, već se proteže do emocionalne dobrobiti svakog klijenta. “Nema većeg zadovoljstva nego vidjeti da je netko otišao sretniji i opušteniji nego kad je došao. To je ono što me svakodnevno inspirira,” zaključuje Ema

Emi hvala na zaista lijepom gostoprimstvu i želimo joj puno sreće u budućem poslovanju i širenju posla.

izvor: kutjevacki.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI