DOČEK NOVE GODINE U PLETERNICI: Točno u podne pušteno je 600 balona želja

31.12.2022. | 13:44 | Andrea Lužanac
Pregleda: 7093

Već tradicionalno i ove godine održan je podnevni doček Nove godine. Trg bećarca danas je bio preplavljen brojnim velikim i malim Pleterničanima. Točno u 12 sati u nebo je pušteno 600 balona sa željama, a već je svima poznato kako će želja koju zaželite na Staru godinu biti ispunjena u Novoj godini. 

Pleterničani su imali priliku uživati uz TS Bisernicu te uz besplatno kuhano vino i kobasice. Na ovogodišnjem podnevnom dočeku građanima se obratila gradonačelnica Marija Šarić i županica Antonija Jozić. 

"Dragi Pleterničani i Pleterničanke, dragi gosti Pleternice, hvala vam svima što ste  nas podržali i u ovome dočeku Nove godine. Hvala vam što ste odlučili biti zajedno sa nama i ovo naše zajedništvo podići na još jednu veću razinu. Zajedno možemo puno toga i ništa nas ne može spotaknuti putem. Hvala vam svima na dolasku, a vama i vašim obiteljima želim obilje zdravlja, sreće i ljubavi u narednoj godini. U godini koja donosi nove prilike, nove izazove pa evo ne propustite svaku stranicu nove knjige 2023. godine ispisati dobrim mislima i dobrim željama. Sretno vam svima u 2023. godini i veselim se druženju s vama na istim ili ovakvim sličnim manifestacijama.", rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.


"Sve vas od srca pozdravljam i želim vam dobrodošlicu u Požeško-slavonsku županiju i ovdje u Pleternicu. Ovdje gdje se najranije proslavlja doček Nove godine i naravno želim da nam svima 2023. godina bude sretna i ispunjena. Danas nam je uistinu lijep i sunčan dan, okupili smo se od onih najmanjih do naših najstarijih sugrađana u jednom lijepom raspoloženju i zajedništvu. Isto lijepo raspoloženje i zajedništvo ponesimo svi zajedno u 2023. godinu, neka vam bude ispunjena osobnim i poslovnim uspjesima, ovo zajedništvo koje nosite danas iz Pleternice neka vam grije srca u 2023. godini.", rekla je županica Antonija Jozić i svima poželjela sretnu Novu 2023. godinu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI