Članovi HPD ’Sokolovac’ Požega na 31. Antunovskom pikniku

FOTO: B.H.

11.6.2024. | 09:54 | Bruno Horvat
Pregleda: 788

U sklopu Dana grada Našica članovi PD "Krndija" Našice organizirali su tradicionalni 31. Antunovski piknik. Požeški planinari su se okupili kod "Ćire" te krenuli put mjesta okupljanja planinara a to je Planinarska kuća Krndija u Londžići. Oko 70-ak planinara iz Slavonije bili su gosti domaćina.Okupljene goste je pozdravila tajnica društva Katarina Marks i tom je prigodom uručila zahvalnice donatorima koji su svojom pomoći i donacijama pridonijeli radu društva.

Nakon kratke okrepe krenulo se na staze koje su bile u ponudi organizatora. Prva staza je išla rutom Londžica- Paulinovac-Lončarski vis, druga Od Londžice do Bedemgrada a treća od Londžice do Crne Klade.Nakon povratka sa staza organizator je za sve sudionike pripremio čobanac i hladno piće te popularnu tombolu. Ugodno druženje i zabava se nastavila do kasnih poslijepodnevnih sati kada su planinari HPD "Sokolovca" Požega krenuli svojim kućama.

Koordinatori izleta ispred Društva su bili Kaja Bartošek, Spomenka Musec i Josip Jelić.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI