Timon
+27°C
+25
+25
+24
+23
+23
+23
+23
+24
+26
+27
+29
+30
+31
+32
+32
+32
+31
+30
+28
+27
+27
+26
+25
+24
Qua
+32°C
+23°C
+24
+23
+23
+23
+22
+23
+22
+23
+25
+27
+28
+30
+31
+30
+31
+32
+32
+31
+28
+28
+28
+27
+26
+25
Qui
+32°C
+22°C
+24
+24
+24
+24
+24
+23
+23
+24
+26
+28
+29
+30
+31
+32
+32
+31
+31
+30
+28
+27
+27
+27
+26
+25
Sex
+32°C
+23°C
+25
+24
+24
+23
+24
+25
+25
+26
+27
+28
+29
+30
+30
+31
+32
+33
+32
+31
+30
+29
+28
+27
+26
+26
Sáb
+33°C
+23°C
+25
+24
+23
+23
+24
+25
+25
+26
+27
+28
+29
+30
+31
+32
+33
+34
+32
+31
+29
+28
+27
+25
+25
+25
Dom
+34°C
+23°C
+24
+24
+24
+23
+24
+25
+26
+27
+28
+28
+29
+30
+31
+32
+33
+34
+33
+31
+30
+29
+28
+27
+26
+26
Seg
+34°C
+23°C
+26
+25
+25
+24
+25
+26
+27
+27
+28
+29
+30
+31
+32
+33
+34
+35
+34
+33
+32
+30
+29
+28
+27
+27
Ter
+35°C
+24°C
+26
+26
+25
+25
+26
+26
+27
+28
+28
+29
+30
+31
+32
+32
+33
+34
+33
+32
+31
+31
+30
+29
+28
+27
+27
+26
+25
+25
+25
+26
+27
+27
+28
+29
+29
+30
+31
+32
+33
+34
+33
+32
+31
+30
+29
+28
+28
+27
+26
+26
+25
+25
+25
+26
+27
+28
+28
+30
+31
+32
+32
+33
+34
+35
+34
+34
+33
+31
+31
+30
+30
+29

Cheesecake s kokosom: Recept za prefini kolač koji nestaje u trenu s tanjura


(FOTO: Getty Images)

1.3.2022. | 08:57 | punkufer.dnevnik.hr
IZVOR: punkufer.dnevnik.hr
Pregleda: 5081

Volimo cheesecake na 1001 način, a s dolaskom toplijeg vremena maštamo o „laganijoj“ verziji s kokosom. Donosimo vam vrlo jednostavan recept koji sadrži samo sedam sastojaka... Za podlogu:

200 grama čajnih keksića po želji70 grama rastopljenog maslacaZa nadjev:


450 grama sirnog namaza250 ml vrhnja za šlag170 grama zaslađenog kokosovog čipsa ili kokosovog brašna150 grama šećera1 čajna žličica ekstrakta vanilijePriprema:


Usitnite kekse u fini prah i pomiješajte ih s rastopljenim maslacem. Utisnite dobivenu smjesu u dno okruglog lima za torte i stavite u hladnjak da se stisne.
 Mikserom istucite vrhnje u šlag.
 U zasebnoj zdjeli mikserom pomiješajte sirni namaz, šećer i ekstrakt vanilije.
 Ručno umiješajte šlag u sirnu smjesu, a na kraju dodajte i oko polovice kokosovog čipsa. Ako nemate pri ruci kokosov čips poslužiti se možete i kokosovim brašnom.
 Prebacite sirnu smjesu na podlogu i stavite smjesu u hladnjak na barem četiri sata prije posluživanja.
Posipajte ostatak kokosovog čipsa / brašna preko vrha kolača. Dobar tek!(IZVOR: www.punkufer.dnevnik.hr)





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćete li izaći na drugi krug lokalnih izbora u Požegi?
1. Da, izaći ću - 33,76%
2. Ne, neću izaći - 33,28%
3. Ne znam - 32,96%
Ukupno glasova: 69828
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI