>
Pozega
4 lip.
30°C
5 lip.
31°C
6 lip.
29°C
7 lip.
30°C
8 lip.
31°C
9 lip.
22°C
10 lip.
23°C
>
Pozega
4 lip.
30°C
5 lip.
31°C
6 lip.
29°C
7 lip.
30°C
8 lip.
31°C
9 lip.
22°C
10 lip.
23°C
Weather for the Following Location: Pozega map, Croatia

Cheesecake s kokosom: Recept za prefini kolač koji nestaje u trenu s tanjura


(FOTO: Getty Images)

1.3.2022. | 08:57 | punkufer.dnevnik.hr
IZVOR: punkufer.dnevnik.hr
Pregleda: 5045

Volimo cheesecake na 1001 način, a s dolaskom toplijeg vremena maštamo o „laganijoj“ verziji s kokosom. Donosimo vam vrlo jednostavan recept koji sadrži samo sedam sastojaka... Za podlogu:

200 grama čajnih keksića po želji70 grama rastopljenog maslacaZa nadjev:


450 grama sirnog namaza250 ml vrhnja za šlag170 grama zaslađenog kokosovog čipsa ili kokosovog brašna150 grama šećera1 čajna žličica ekstrakta vanilijePriprema:


Usitnite kekse u fini prah i pomiješajte ih s rastopljenim maslacem. Utisnite dobivenu smjesu u dno okruglog lima za torte i stavite u hladnjak da se stisne.
 Mikserom istucite vrhnje u šlag.
 U zasebnoj zdjeli mikserom pomiješajte sirni namaz, šećer i ekstrakt vanilije.
 Ručno umiješajte šlag u sirnu smjesu, a na kraju dodajte i oko polovice kokosovog čipsa. Ako nemate pri ruci kokosov čips poslužiti se možete i kokosovim brašnom.
 Prebacite sirnu smjesu na podlogu i stavite smjesu u hladnjak na barem četiri sata prije posluživanja.
Posipajte ostatak kokosovog čipsa / brašna preko vrha kolača. Dobar tek!(IZVOR: www.punkufer.dnevnik.hr)





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćete li izaći na drugi krug lokalnih izbora u Požegi?
1. Da, izaći ću - 33,91%
2. Ne, neću izaći - 33,19%
3. Ne znam - 32,9%
Ukupno glasova: 38300
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI