Stalo nam je do Vaše privatnosti i do boljeg korisničkog iskustva. Budući da 034 portal i njegovi partneri koriste kolačiće, dužni smo Vas na to upozoriti i zatražiti Vašu privolu. Više o kolačićima pročitajte ovdje: Pravila privatnosti. Pročitajte i Uvjete korištenja. Nastavkom korištenja ovih stranica pristajete na naša Pravila privatnosti i Uvjete korištenja.
Što su kolačići i zašto ih koristimo?
Kolačići su male računalne datoteke koje program šalje Vašem pregledniku. Služe nam da omogućimo korisnicima sigurno pretraživanje našeg sadržaja (zaštita od spama), sudjelovanje u anketama, komentiranje itd. Također, koristimo kolačiće naših partnera za vođenje statistike posjećenosti i prilagođeni prikaz oglasa. Naši kolačići su potpuno bezopasni za Vaš uređaj, možete ih lako obrisati u bilo kojem trenutku.
Ako prihvaćate naša Pravila privatnosti i Uvjete korištenja, kliknite "Prihvaćam" i nastavite uživati u sadržaju. Ako, pak, ne prihvaćate, onda nemojte koristiti ove stranice.
(FOTO: Getty Images)
Volimo cheesecake na 1001 način, a s dolaskom toplijeg vremena maštamo o „laganijoj“ verziji s kokosom. Donosimo vam vrlo jednostavan recept koji sadrži samo sedam sastojaka... Za podlogu:
200 grama čajnih keksića po želji70 grama rastopljenog maslacaZa nadjev:
450 grama sirnog namaza250 ml vrhnja za šlag170 grama zaslađenog kokosovog čipsa ili kokosovog brašna150 grama šećera1 čajna žličica ekstrakta vanilijePriprema:
Usitnite kekse u fini prah i pomiješajte ih s rastopljenim maslacem. Utisnite dobivenu smjesu u dno okruglog lima za torte i stavite u hladnjak da se stisne.
Mikserom istucite vrhnje u šlag.
U zasebnoj zdjeli mikserom pomiješajte sirni namaz, šećer i ekstrakt vanilije.
Ručno umiješajte šlag u sirnu smjesu, a na kraju dodajte i oko polovice kokosovog čipsa. Ako nemate pri ruci kokosov čips poslužiti se možete i kokosovim brašnom.
Prebacite sirnu smjesu na podlogu i stavite smjesu u hladnjak na barem četiri sata prije posluživanja.
Posipajte ostatak kokosovog čipsa / brašna preko vrha kolača. Dobar tek!(IZVOR: www.punkufer.dnevnik.hr)