ʺTuga i bol nas ne napuštajuʺ: Prošle su četiri godine od tragične smrti Brune Bobana

Bruno Boban
(FOTO: NK Papuk Velika)

24.3.2022. | 11:05 | 034portal
Pregleda: 3584

Na današnji dan prije četiri godine napustio nas je nogometaš i Veličanin Bruno Boban.

Da Bruno nije zaboravljen i vječno živi u srcima i mislima, dokazuju njegovi prijatelji iz Nogometnog kluba Papuk iz Velike koji su ga se prisjetili danas.

"Dani lete i prolaze, ali ne napušta nas tuga i bol. 


U našem kubu, Velikoj a i okolici nikad nećemo zaboraviti našeg Brunu, njegovu vedrinu, njegov zarazan osmjeh i optimizam, a posebno njegovu dobrotu! Bruno je bio čovjek kojeg je bila čast poznavati, koji u sebi nije imao trunke zlobe, i baš zato smo ga svi obožavali, ne samo mi nego i oni koji su ga upoznali samo na trenutak.


Svi zajedno prenosit ćemo našim mladim generacijama u klubu o Bruni, možda manje o tome kakav je bio igrač, već kakav je bio čovjek.

Bruno je bio veliki igrač a to govori i podatak da je osvojio sve lige u kojima je igrao - od najnižeg ranga pa do 2. HNL. Nažalost, nije uspio osvojiti prvu ligu, a mi smo sigurni da bi i to uspio.

Bruno naš, zauvijek ćeš biti s nama - zauvijek ćemo te nositi u našim srcima i mislima. Sjećamo te se i prisjećamo svakog dana a ne samo na ovaj tužni dan jer ti za nas nikad nisi ni otišao već si zauvijek uz nas!

Pozivamo sve članove našeg kluba, sve Veličane i ali i sve one koji su poznavali Brunu da odu na groblje, te ispred Bruninog murala na sjevernoj tribini našeg stadiona i zapale svijeću u znak sjećanja na našeg Brunu", napisali su iz Kluba na svom Facebook profilu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI