Brestovčanka Vanja kandidatkinja je na izboru Najuzornije hrvatske seoske žene

Vanja Vlastnik
(FOTO: Uzorne hrvatske seoske žene)

18.7.2023. | 17:50 | 034 Portal
IZVOR: Uzorne hrvatske seoske žene- FB
Pregleda: 5668

Udruga “Uzorne hrvatske seoske žene” ove godine organizira već 23. izbor za najuzorniju hrvatsku seosku ženu.

Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. Uvjet je i da do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.
Kao četvrta kandidatkinja na FB stranici Uzorne hrvatske seoske žene predstavljena je kandidatkinja iz Požeško-slavonske županije. Radi se o gospođi Vanji Vlastnik iz Brestovca, udanoj majci dvoje djece.

Nositeljica je Opg-a i opunomoćiteljica suprogovog Opg-a Vlastnik. Na gospodarstvu se bave s domaćim slavonskim češnjakom, marunima, lješnjacima i šljivama. Obrađuju 8 ha zemlje i 2 ha voćnjaka.Bave se sa raznim povrtnim kulturama od toga priprema zimnicu i odličan ajvar, a od voćnih kultura izrađuje razne voćne likere. Na prekrasnom gospodarstvu imaju mlado stado ovaca koji su zavidno zbrinuti.

I nešto novo i čime je Vanja ponosna, a to je uzgoj pasa pasmine "Francuski buldog" s redovnikom, osvojila je mnoga priznanja i prva mjesta na natjecanjima malih pasa.Vanja je aktivna u DVD-u Brestovac, KUD-u Berda, Kineloškom društvu i odbojkaško klubu Brestovac.

Redakcija 034 Portala gospođi Vanji želi sreću na izboru koji će se održati na nivou RH 07.10.2023 u Sv. Petru U Šumi u Istarskoj županiji, a vi ju dotad možete podržati lajkom na Facebooku OVDJE.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI