Branko Polić u novoj pjesmi opjevao Vetovo

Branko Polić
(FOTO: Kutjevacki.hr)

12.11.2023. | 10:06 | Marko K.
IZVOR: kutjevački.hr
Pregleda: 3535

Snimljena je još jedna pjesma i video spot o požeškom kraju. Tako je svoju pjesmu dobilo Vetovo za koju je tekst napisao rođeni Vetovac Alojz Marić-Slavkan, uglazbio Branko Polić, koji je i pjeva, dok je aranžman djelo Ivice Bumbe. Ove subote 11. studenog Plava TV će od 20 sati u sklopu svoje popularne emisije Plavi jukebox voditeljice Blanke Došen predstaviti video spot, te izvođača Branka Polića i tekstopisca Slavkana Marića.

Pjesma nosi naziv Oj, Vetovo selo moje, snimanje je obavljeno u vidovačkom Tonskom studiju Takt, a Foto Štiglića iz Velike je proteklih tjedana snimio video uradak za tu pjesmu. Tijekom tonskog snimanja odsvirali su je vrsni glazbenici požeškog kraja: na harmonici Mata Pavić, violina Rok Tonkić, bračevi Zdravko Knežević, bugarija i bas Ivica Bumba. Kamere Foto Štiglića su za video snimanje koristili i dron, te kamerama obuhvatili uz vetovačke još predjele tog kraja uključujući grad Kutjevo i okolna sela Lukač, Hrnjevac, Venje, Mitrovac, Ovčare i Podgorje.
-Izuzetno sam zadovoljan jer mi je to prva uglazbljena pjesma, a vidio spot prikazuje najljepše predjele toga kraja – kazao nam je autor teksta Slavko Marić Slavkan.


Ovih dana pjesma je dostupna na Youtube, koju možete pogledati OVDJE, a video uradak će uputiti ostalim TV postajama.

izvor: kutjevacki.hrVIŠE NA TEMU:
BRANKO POLIĆ
PJESMA
VETOVO

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI