Branko Polić u novoj pjesmi opjevao Vetovo

Branko Polić
(FOTO: Kutjevacki.hr)

12.11.2023. | 10:06 | Marko K.
IZVOR: kutjevački.hr
Pregleda: 4375

Snimljena je još jedna pjesma i video spot o požeškom kraju. Tako je svoju pjesmu dobilo Vetovo za koju je tekst napisao rođeni Vetovac Alojz Marić-Slavkan, uglazbio Branko Polić, koji je i pjeva, dok je aranžman djelo Ivice Bumbe. Ove subote 11. studenog Plava TV će od 20 sati u sklopu svoje popularne emisije Plavi jukebox voditeljice Blanke Došen predstaviti video spot, te izvođača Branka Polića i tekstopisca Slavkana Marića.

Pjesma nosi naziv Oj, Vetovo selo moje, snimanje je obavljeno u vidovačkom Tonskom studiju Takt, a Foto Štiglića iz Velike je proteklih tjedana snimio video uradak za tu pjesmu. Tijekom tonskog snimanja odsvirali su je vrsni glazbenici požeškog kraja: na harmonici Mata Pavić, violina Rok Tonkić, bračevi Zdravko Knežević, bugarija i bas Ivica Bumba. Kamere Foto Štiglića su za video snimanje koristili i dron, te kamerama obuhvatili uz vetovačke još predjele tog kraja uključujući grad Kutjevo i okolna sela Lukač, Hrnjevac, Venje, Mitrovac, Ovčare i Podgorje.
-Izuzetno sam zadovoljan jer mi je to prva uglazbljena pjesma, a vidio spot prikazuje najljepše predjele toga kraja – kazao nam je autor teksta Slavko Marić Slavkan.


Ovih dana pjesma je dostupna na Youtube, koju možete pogledati OVDJE, a video uradak će uputiti ostalim TV postajama.

izvor: kutjevacki.hrVIŠE NA TEMU:
BRANKO POLIĆ
PJESMA
VETOVO

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI