Požežanka Ružica najveća je senzacija večeri ’Zlatnog studija’: Kad je pustila glas, izraz lica Tereze Kesovije govorio je sve!

Ružica Maurus- Zlatni studio
(FOTO: HRT- Screeshot)

10.2.2024. | 09:15 | Jutarnji
IZVOR: jutarnji.hr
Pregleda: 8023

U izravnom televizijskom prijenosu na HTV 1, održana je sedma po redu dodjela najveće medijske nagrade u zemlji, Zlatni Studio. Proglašeni su najbolji od najboljih u kategorijama Televizija, Film, Radio, Kazalište i Glazba, a mnogima je za oko zapela djevojka koja je proglašena za najbolje novo lice u kazalištu i filmu -Ružica Maurus.

Talentirana Ružica ostavila je bez teksta publiku u studiju jednako kao i onu pred malim ekranima, što stasom, a što glasom.
Ružica je zapanjila i glazbenu divuTerezu Kesovijukada je, zajedno sJelenom Miholjević i Fabijanom Pavlom Medvešekom,otpjevala njezine legendarne hitove. Izraz lica neponovljive Tere govorio je sam za sebe, a publika ju je nagradila ogromnim pljeskom. Čini se da glazbena diva ima dostojnu nasljednicu ako se jednog dana odluči napraviti zaokret u karijeri.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI