Anketa u tijeku: Da su danas Lokalni izbori, koga biste izabrali za gradonačelnika Požege?

FOTO: 034 portal/Grad Požega/ TZ Požega

7.3.2023. | 22:39 | Ante Mandarić
Pregleda: 7911

U tijeku je POPUP anketa koja se prikazuje svakom slučajno odabranom čitatelju. Anketa je ograničena na uzorak od 3000 ljudi, a u kojoj naše čitatelje ispitujemo koga bi birali za gradonačelnika Požege da se danas održavaju Lokalni izbori?

Čitatelji se mogu odlučiti između: Borislava Miličevića, Martine Vlašić-Iljkić, Zdravka Ronka, Maje Petrović, Mitra Obradovića, Antonia Šarića, Dijane Krpan, Željka Glavića, a također za one neodlučne ostavljen je izbor "Netko deveti".

Anketa je ograničena na 3000 glasova, a pojaviti će se svakom slučajnom posjetitelju s ciljem kako bi se onemogućila manipulacija istom. Na rezultate POPUP ankete ne može utjecati ni Redakcija 034 portala.


Po završetku ankete naše čitatelje obavijestit ćemo tko je dobio najviše glasova i koga biste, da su danas Lokalni izbori, birali za gradonačelnika Požege. Konkurencija nije mala, reklo bi se za svakog ponešto.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI