Anketa u tijeku: Da su danas Lokalni izbori, koga biste izabrali za gradonačelnika Požege?

FOTO: 034 portal/Grad Požega/ TZ Požega

7.3.2023. | 22:39 | Ante Mandarić
Pregleda: 6149

U tijeku je POPUP anketa koja se prikazuje svakom slučajno odabranom čitatelju. Anketa je ograničena na uzorak od 3000 ljudi, a u kojoj naše čitatelje ispitujemo koga bi birali za gradonačelnika Požege da se danas održavaju Lokalni izbori?

Čitatelji se mogu odlučiti između: Borislava Miličevića, Martine Vlašić-Iljkić, Zdravka Ronka, Maje Petrović, Mitra Obradovića, Antonia Šarića, Dijane Krpan, Željka Glavića, a također za one neodlučne ostavljen je izbor "Netko deveti".

Anketa je ograničena na 3000 glasova, a pojaviti će se svakom slučajnom posjetitelju s ciljem kako bi se onemogućila manipulacija istom. Na rezultate POPUP ankete ne može utjecati ni Redakcija 034 portala.


Po završetku ankete naše čitatelje obavijestit ćemo tko je dobio najviše glasova i koga biste, da su danas Lokalni izbori, birali za gradonačelnika Požege. Konkurencija nije mala, reklo bi se za svakog ponešto.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI