Aikido klub Aikikai Požega domaćin Međunarodnog Aikido susreta kojeg je organizirao Hrvatski Aikido Savez

FOTO: PŠS

16.5.2023. | 09:01 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 747

Čitatelji ocijenili:

5

POŽEGA- Po prvi put je Aikido klub Aikikai Požega bio domaćinMeđunarodnog Aikido susreta kojeg je organizirao Hrvatski Aikido Savez.

Požeški klub je inače punopravni član HAS-ai od ove godine je bogatiji za nositelja 2. stupnja majstorskog zvanja kojeg nosi majstor Predrag Prevolšek (2 DAN).

-"Članovi aikido klubova zajedno sa majstorima voditeljima iz Splita, Kaštela, Zagreba, Đakova, Osijeka pohodili su Požegu . Ujedno je ovakav susret aikido majstora nužan za obnavljanje godišnjih licenci i uvjet za napredovanja kroz polaganja preko Tehničke komisije saveza. Tu učimo buduće majstore metodici i samoj sistematizaciji aikida, s ciljem kvalitetnog prenošenja znanja na buduće generacije aikida u klubovima. Ovakvi susreti majstora su ujedno prilika da obogatimo znanje i razmjenimo iskustva. Ove godine su održane i pripreme majstora za nastup na svjetskim borilačkim igrama koje se ove godine održavajau u Riyadu, Saudijskoj Arabiji , jer smo mi punopravni članovi IAF-a , svjetske aikido federacije"-izjavio je dopredsjednik HAS-a Robert Malić.


Međunarodni Aikido susret su vodili članovi tehničke komisije HAS-a,Robert Malić (5.DAN ), Jakša Alfirević (4.DAN)iPredrag Jukić (5 DAN),a održan je u subotu 13.svibnja u prostorijama Judo kluba Judokan na Sportsko rekreacijskom centru u Požegi.

aikido klub aikikai

domaćin,međunarodni aikido susret
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI