Aikido klub Aikikai Požega domaćin Međunarodnog Aikido susreta kojeg je organizirao Hrvatski Aikido Savez

FOTO: PŠS

16.5.2023. | 09:01 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 407

Čitatelji ocijenili:

5

POŽEGA- Po prvi put je Aikido klub Aikikai Požega bio domaćinMeđunarodnog Aikido susreta kojeg je organizirao Hrvatski Aikido Savez.

Požeški klub je inače punopravni član HAS-ai od ove godine je bogatiji za nositelja 2. stupnja majstorskog zvanja kojeg nosi majstor Predrag Prevolšek (2 DAN).

-"Članovi aikido klubova zajedno sa majstorima voditeljima iz Splita, Kaštela, Zagreba, Đakova, Osijeka pohodili su Požegu . Ujedno je ovakav susret aikido majstora nužan za obnavljanje godišnjih licenci i uvjet za napredovanja kroz polaganja preko Tehničke komisije saveza. Tu učimo buduće majstore metodici i samoj sistematizaciji aikida, s ciljem kvalitetnog prenošenja znanja na buduće generacije aikida u klubovima. Ovakvi susreti majstora su ujedno prilika da obogatimo znanje i razmjenimo iskustva. Ove godine su održane i pripreme majstora za nastup na svjetskim borilačkim igrama koje se ove godine održavajau u Riyadu, Saudijskoj Arabiji , jer smo mi punopravni članovi IAF-a , svjetske aikido federacije"-izjavio je dopredsjednik HAS-a Robert Malić.


Međunarodni Aikido susret su vodili članovi tehničke komisije HAS-a,Robert Malić (5.DAN ), Jakša Alfirević (4.DAN)iPredrag Jukić (5 DAN),a održan je u subotu 13.svibnja u prostorijama Judo kluba Judokan na Sportsko rekreacijskom centru u Požegi.

(Izvor: sport-pozega.hr)

aikido klub aikikai

domaćin,međunarodni aikido susret
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI