’’Gojzerice’’ na 41. Papučkim jaglacima - nedjelja 19.03.2023. godine

FOTO: HPD Gojzerica

20.3.2023. | 11:13 | HPD Gojzerica
Pregleda: 2521

Članovi HPD Gojzerica Požega obilježili su dolazak proljeća, hodajući s ostalim planinarima na 41. Papučkim jaglacima. 25 ʼʼGojzericaʼʼ okupilo se u Požegi ispred društva i pod vodstvom iskusnog vodiča Vlade Crnkovića uputilo se u Veliku. Domaćini iz HPD Sokolovca Požega ispred planinarskog doma Lapjak organizirali su doček za sve planinare, uz štand za prijavu i tradicionalni planinarski doručak. ʼʼGojzericeʼʼ su se okrijepile čajem i planinarskim doručkom te su zajedno s ostalim planinarima krenuli na planinarske staze.Planinari HPD Gojzerica Požega dobro su se rasporedili na svih 6 staza koje je organizirao domaćin. Martina Keller (licencirani vodič HPS-a ispred HPD Gojzerica Požega) pomagala je kao pomoćni vodič u vođenju najmasovnije planinarske staze: ʼʼStaze jaglacaʼʼ, koja je vodila preko Tauberovih stijena i Starog Veličkog grada. Pošto je dan bio lijep i sunčan, na stazi se moglo vidjeti mnoštvo nasmijane djecei razdraganih ljudi, koji su jedva dočekali dolazak proljeća i konačno su mogli uživati.

Šuma još nije izlistala, ali proljeće je izvirivali iza svakog stabla i nitko ga nije mogao izbjeći. Po povratku sa staza planinare je dočekao topli obrok i bogat glazbeni program. Domaćini iz HPD Sokolovca uz mnogo zahvale ʼʼGojzericamaʼʼ su uručili zahvalnicu za pomoć oko vođenja staze i sudjelovanje na ovogodišnjim Papučkim jaglacima. Nakon završenogprograma, veseli i razdragani planinari vratile su se svojim domovima u Požegu.

Do iduće zgode i nezgode!Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI