’’Gojzerice’’ na 41. Papučkim jaglacima - nedjelja 19.03.2023. godine

FOTO: HPD Gojzerica

20.3.2023. | 11:13 | HPD Gojzerica
Pregleda: 2099

Članovi HPD Gojzerica Požega obilježili su dolazak proljeća, hodajući s ostalim planinarima na 41. Papučkim jaglacima. 25 ʼʼGojzericaʼʼ okupilo se u Požegi ispred društva i pod vodstvom iskusnog vodiča Vlade Crnkovića uputilo se u Veliku. Domaćini iz HPD Sokolovca Požega ispred planinarskog doma Lapjak organizirali su doček za sve planinare, uz štand za prijavu i tradicionalni planinarski doručak. ʼʼGojzericeʼʼ su se okrijepile čajem i planinarskim doručkom te su zajedno s ostalim planinarima krenuli na planinarske staze.Planinari HPD Gojzerica Požega dobro su se rasporedili na svih 6 staza koje je organizirao domaćin. Martina Keller (licencirani vodič HPS-a ispred HPD Gojzerica Požega) pomagala je kao pomoćni vodič u vođenju najmasovnije planinarske staze: ʼʼStaze jaglacaʼʼ, koja je vodila preko Tauberovih stijena i Starog Veličkog grada. Pošto je dan bio lijep i sunčan, na stazi se moglo vidjeti mnoštvo nasmijane djecei razdraganih ljudi, koji su jedva dočekali dolazak proljeća i konačno su mogli uživati.
Šuma još nije izlistala, ali proljeće je izvirivali iza svakog stabla i nitko ga nije mogao izbjeći. Po povratku sa staza planinare je dočekao topli obrok i bogat glazbeni program. Domaćini iz HPD Sokolovca uz mnogo zahvale ʼʼGojzericamaʼʼ su uručili zahvalnicu za pomoć oko vođenja staze i sudjelovanje na ovogodišnjim Papučkim jaglacima. Nakon završenogprograma, veseli i razdragani planinari vratile su se svojim domovima u Požegu.

Do iduće zgode i nezgode!Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI