Zvonko Polić je novi disciplinski sudac Treće Hrvatske nogometne lige - Istok

Zvonko Polić
(FOTO: sport-pozega.hr)

14.4.2021. | 11:50 | sport-pozega.hr
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 2325

Nakon imenovanja Damira Bognara na mjesto čelnog čovjeka struke trećeligaša Slavije iz Pleternice dotadašnji disciplinski sudac je morao tu funkciju prepustiti nekome drugome pa je na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije izabran novi kojega prema ranije napravljenom rasporedu i dogovoru mora popuniti netko iz Nogometnog saveza iz kojega je bio određeni disciplinski sudac.

Na mjesto Damira Bognara koji je i tajnik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije je tako imenovan Zvonko Polić koji ima već dugogodišnje bogato iskustvo u ovome poslu jer je već godinama disciplinski sudac 1. i 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske pa će on sigurno pravedno i korektno obavljati funkciju khttps://www.sport-pozega.hr/novosti/nogomet/item/4642-zvonko-polic-je-novi-disciplinski-sudac-trece-hrvatske-nogometne-lige-istokoju je uspješno odrađivao kao disciplinac svoga matičnog saveza. Nadamo se da će Zvonko imati što manje posla, ali da će ga moći odraditi do kraja sezone bez velikih turbulencije i onog najgoreg – prekida natjecanja zbog situacije koja se iz dana u dan pogoršava.

S druge strane ostaje upitno koliko je ispravno da netko iz vodstva natjecanja 3. HNL - Istok u natjecateljskoj sezoni 2020./2021. preuzima klupu kluba koji se natječe u tom istom rangu. Ako to može disciplinski sudac onda bi isto tako mogao i povjerenik za suđenje ili povjererenik natjecanja. Kako je u hrvatskom nogometu odnosno Hrvatskom nogometnom savezu sve moguće niti ova situacija nije nekakvo preveliko iznenađenje. 


izvor: www.sport-pozega.hrVIŠE NA TEMU:
SUDAC
NOGOMET
SPORT
ZVONKO POLIĆ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI