ŽENIM SINA? Požežanin Ivan zaprosio Petru, Jakšićanin Bruno odabrao Martinu, ali bez prstena

Ženim sina?
(FOTO: NOVA TV)

28.11.2019. | 12:22 | M.B./24sata
IZVOR: 24sata.hr
Pregleda: 15463

Show Nove TV "Ženim sina?" sinoć je imao veliko finale svoje druge sezone koje je donijelo pregršt izmiješanih emocija, neočekivanih obrata i konačno otkrilo koje djevojke su sinovi odabrali. 

U finalu su svoje izabranice birala i dva mladića iz Požeštine. Radi se o Bruni Filipoviću iz Jakšića i Ivanu Vukeliću iz Požege o kojima smo već pisali.




Svakako najzanimljivija konačna odluka bila je Ivanova, da li da Petri staviti prsten ili ne. Do zadnjeg trenutka nije bio siguran.


- Petra, možda ja i nisam takav idealan muškarac za muža kakvog se želiš, ali bez obzira na to, ako ne simbol vječne ljubavi, simbol prijateljstva, onda bih te molio da preuzmeš ovaj prsten iz  znaka zahvale - kazao je Ivan što je Petru šokiralo.



 Zahvale? Učini samo da je iskreno? - ljuta je bila Petra. Ivan je pokušao i drugi put, a sada osim zahvalnosti, uz prsten joj je poželio sreće i blagostanja.

- Što si ti svećenik sada? - još ljuća je bila Petra. No, nakon ohrabrenja publike, Ivan je konačno uspio smoći hrabrosti i izgovoriti prave riječi: Primi ovaj prsten kao potencijal nečega što može biti! - kazao je Ivan i konačno stavio Petri prsten.

- Ja mislim da Ivanu treba jako puno podrške općenito u životu i on funkcionira na način da mora dobiti potvrdu onoga što on misli napraviti. Tako da kada ga je publika podržala, onda mi je s pravim ciljem dao prsten - komentirala je Petra te zaključila: 'Svi ti trenuci, kada me primi za ruku, kada me zagrli me navodi na to da jesam dobila odgovor da je njemu stalo i da želi nešto više. Kada bih gledala Ivana svaki dan tako sretnog i veselog, ne bih se više pitala što on osjeća jer bih znala da je on tu sto posto.'



Pred Bruna su stale njegove finalistice - Martina i Julija. Ne duljeći puno Bruno se zahvalio objema te najprije otpustio Juliju. Kako je kazala, htjela je doći do finala, no koga će u samom finalu odabrati, Juliji je bilo svejedno.

- Po meni ništa ne znači što je ona ostala, a ja otišla. Iskreno, do sada nisam vidjela nikakav potencijal između Bruna i Martine, a sad u kakvim su oni odnosima ne znam, zašto ne znam - kazala je Julija napustivši show, dok je Martina osjetila olakšanje. Kada je došao trenutak da Bruno odluči hoće li  Martini stavi prsten na ruku, kazao je kako za njega prsten ima mnogo veće značenje od samog prijateljstva te kako si još želi dati prostora.



- Mislim da imamo potencijala, to će se najbolje pokazati kada ovo završi. Ako Martina stvarno gaji neke emocije prema meni, mislim da stvarno neće biti nikakvog problema da joj jednog dana stavim ovaj prsten na ruku. Kratko i  jasno, ostaje kod mene - odlučan je Bruno. Premda je Martina ta koju je naposljetku Bruno izabrao, ipak kući ide gorka okusa.

- Na neki način sam pobijedila, ali taj prsten nije na mojoj ruci. Malo me to pogodilo. Kroz što sam ja sve prošla, plakala, živcirala se radi njih, trpjela i onda na kraju dobijem samo par riječi. Malo sam povrijeđena. Nadam se da će biti nešto nakon showa, ali ne znam - kazala je Martina.

Nadamo se da su momci doista našli ljubav uz svoje odabranice te im želimo svu sreću.

izvor: www.24sata.hr





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI