Završena 5. Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega

18.5.2023. | 09:30 | HPD Gojzerica
Pregleda: 1864

Večeras je završila 5. Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega, ispitom i svečanom dodjelom diploma. U planinarsku školu upisalo se ukupno 24 polaznika, a od toga njih 22 položilo je ispit i završilo školu. Kroz period nešto duži od dva mjeseca (od 1. ožujka do 17. svibnja 2023. godine), polaznici su prošli niz predavanja, planinarskih izleta i terenskih vježbi. Kroz ovu školu dosta su toga praktično naučiti, kako bi bili spremni za odlazak u planinu.

Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega poznata je u cijeloj Slavoniji po svojoj kvaliteti i sadržaju te ju mnogi hvale, a polaznici iz nje izlaze zadovoljni i puni pozitivnih dojmova. Osjećalo se to i večeras na licima zadovoljnih polaznika, koji su uživali u svakom trenutku. Po završetku ispita voditelj ove planinarske škole profesor Frano Barišić, dodijelio je diplome i čestitao polaznicima koji su uspješno položiliispit.

Zahvalio se i svim predavačima koji su sudjelovali u organizaciji ove planinarske škole putem predavanja i vođenje izleta, napose: Bori Jukiću, Aniti Savić, Loreni Đurini, Višeslavu Turkoviću, Danijelu Ciganoviću, Tomislavu Galiću, Mariju Babiću, Davoru Markoviću, Mariju Periću, Dariju Francuzu, Zdravku Matičeviću, Matku Šperandi, Mariji Marjanović i Hrvoju Kozariću te Hrvatskom planinarskom savezu koji je stao iza svega.


Nakon njega polaznicima se obratio predsjednik društva Višeslav Turković, čestitavši svima uz želju da ostanu aktivni u planinarstvu i nakon završene škole. Odmah nakon govorancije započela je proslava uz još svečanije rezanje torte i degustaciju pića te se sve nastavilo ugodnim druženjem do kasno u noć. Tortu za ovu prigodu izradila je kao i prošlih godina Danijela Efinger. Oni koji još nisu prošli planinarsku školu, mogu očekivati novi termin u 2024. godini.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI