Završena 5. Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega

18.5.2023. | 09:30 | HPD Gojzerica
Pregleda: 2776

Večeras je završila 5. Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega, ispitom i svečanom dodjelom diploma. U planinarsku školu upisalo se ukupno 24 polaznika, a od toga njih 22 položilo je ispit i završilo školu. Kroz period nešto duži od dva mjeseca (od 1. ožujka do 17. svibnja 2023. godine), polaznici su prošli niz predavanja, planinarskih izleta i terenskih vježbi. Kroz ovu školu dosta su toga praktično naučiti, kako bi bili spremni za odlazak u planinu.

Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega poznata je u cijeloj Slavoniji po svojoj kvaliteti i sadržaju te ju mnogi hvale, a polaznici iz nje izlaze zadovoljni i puni pozitivnih dojmova. Osjećalo se to i večeras na licima zadovoljnih polaznika, koji su uživali u svakom trenutku. Po završetku ispita voditelj ove planinarske škole profesor Frano Barišić, dodijelio je diplome i čestitao polaznicima koji su uspješno položiliispit.

Zahvalio se i svim predavačima koji su sudjelovali u organizaciji ove planinarske škole putem predavanja i vođenje izleta, napose: Bori Jukiću, Aniti Savić, Loreni Đurini, Višeslavu Turkoviću, Danijelu Ciganoviću, Tomislavu Galiću, Mariju Babiću, Davoru Markoviću, Mariju Periću, Dariju Francuzu, Zdravku Matičeviću, Matku Šperandi, Mariji Marjanović i Hrvoju Kozariću te Hrvatskom planinarskom savezu koji je stao iza svega.


Nakon njega polaznicima se obratio predsjednik društva Višeslav Turković, čestitavši svima uz želju da ostanu aktivni u planinarstvu i nakon završene škole. Odmah nakon govorancije započela je proslava uz još svečanije rezanje torte i degustaciju pića te se sve nastavilo ugodnim druženjem do kasno u noć. Tortu za ovu prigodu izradila je kao i prošlih godina Danijela Efinger. Oni koji još nisu prošli planinarsku školu, mogu očekivati novi termin u 2024. godini.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI