ZATVARAJU BAZENE NA +35: Željko Glavić i Maja Petrović opet pali na ispitu

27.8.2023. | 19:59

Redakcija 034
IZVOR: 034 portal / PŠS

Pregleda: 11631

FOTO: ZŽS/Grad Požega

27.8.2023. | 19:59 | Redakcija 034
IZVOR: 034 portal / PŠS
Pregleda: 11631

Požeški športski savez danas je na svojim stranicama objavio da se požeški bazeni od sutra zatvaraju!

Izazvalo je to niz raznih reakcija na društvenim mrežama. Ljudi su uglavnom ogorčeni tim potezom udruge građana kojoj je Grad Požega povjerio upravljanje bazenima nakon što je gradonačelnik Glavić s velikim guštom ukinuo Javnu ustanovu za upravljanje sportskim objektima.

Zašto je Savez donio naprasnu odluku o zatvaranju bazena i to nedjeljom?! To ne znamo, možemo samo pretpostavljati, ali kako sami pišu da je do toga došlo u dogovoru s gradskom upravom, jasno je da su zatvaranje bazena odobrili gradonačelnik Željko Glavić i njegova prvapročelnica Maja Petrović. Njih su dvoje opet pali na ispitu.


Ako nešto i ne valja s bazenima, što se čekalo tri ljeta, jer je Glavić došao na vlast 2021. godine, zašto se ništa nije poduzimalo do sada? Di su pare!? Zašto se igrate sa zdravljem Požežana koji vas plaćaju?!

U nastavku prenosimo današnje priopćenje Požeškog športskog saveza:

Danas (nedjelja, 27. kolovoza) završava ljetna sezona kupanja na Gradskim bazenima Požega, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Bazeni su trebali raditi još tijekom cijelog narednog tjedna ali zbog problema s filterima za pročišćavanje vode i u dogovoru s gradskom upravomPožeški športski savez ćemorati ranije zatvoriti Gradske bazene.

Voda je ispravna za kupanje te svi koji to žele mogu danas do 20,00 sati provesti ugodno vrijeme i rashladiti se na požeškim bazenima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI