Zapažen nastup na reviji plesa Dani Silvije Hercigonje u zagrebačkom Kazalištu Trešnja

Nastup u Zagrebu
(FOTO: I.L.)

25.5.2024. | 10:04 | I.L.
Pregleda: 1173

Dani Silvije Hercigonje u zagrebačkom Kazalištu Trešnja. Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar dugi niz godina se odaziva pozivu i sudjeluje u bogatom programu s velikim brojem plesača različitih generacija. Na ovogodišnjoj 19. reviji predstavili su se s 3 koreografije: "Ja pa ti, ti pa ja" u izvedbi dva brata Rafaela (5 god.) i Mihaela (7 god.) Đevića, " Just breathe" u izvedbi grupe suvremenog plesa ( 11 - 12 god.) i " Relax & Enjoy" u izvedbi grupe suvremenog plesa ( 13 - 15 god.)Revija se održava od 2004. godine i stekla je kultni status među mladim plesačima. Silvija Hercigonja bila je djelatnica kazališta od njegovih početaka, istaknuta balerina, koreografkinja i prije svega pedagoginja koja je odgojila generacije plesača i usadila im ljubav prema plesu.

 Cilj ove jedinstvene revije plesača jest okupiti djecu i mlade koji se profesionalno ili rekreativno bave klasičnim/suvremenim plesom.
Svi oni imaju priliku pokazati publici što su, u suradnji sa profesionalnim pedagozima, radili i naučili u protekloj godini.
 


VIŠE NA TEMU:
PLES
ILIJANA LONČAR
NASTUP

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI