Veterani Vatrenih dolaze u Pakrac

24.10.2018. | 17:07 | Pakrački list
IZVOR: Pakrački list
Pregleda: 1660

Veteranska nogometna reprezentacija Hrvatske dogodine u svibnju ili lipnju u povodu stote obljetnice NK Hajduka doći će igrati u Pakrac protiv seniora ovog kluba. Pored toga, uz Grad Pakrac, Hrvatski nogometni savez bit će supokrovitelj obilježavanja stote godišnjice postojanja NK Hajduka Pakrac.

Dogovor je to postignut jučer u HNS kojeg je posjetilo izaslanstvo Grada i Hajduka u kojem su bili gradonačelnica Anamarija Blažević, predsjednik Hajduka Marijan Prohaska, predsjednik Nadzornog odbora Darko Baronica i trener Siniša Grubišić. Uz posredovanje Drage Lucića, predsjednika Županijskog nogometnog saveza i člana Izvršnog odbora HNS, pakračko izaslanstvo su primili Marijan Kustić, direktor natjecanja, infrastrukture i nogometnog razvoja, te Damir Vrbanović, izvršni direktor HNS.

Pored toga čelni ljudi HNS su iskazali volju da sufinanciraju u sportskom centru Pakraca izgradnju nogometnog terena s umjetnom travom za koju su Hajdukovci iskazali interes.


O tome će se razgovori nastaviti uskoro nakon što Hajduk i Grad pripreme nužnu dokumentaciju, a termin gostovanja veterana „Vatrenih“ utvrdit će se naknadno s njihovim voditeljom Ognjenom Vukojevićem.


 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI