Velički bazeni osvanuli na slikarskom platnu

Izložba u Velikoj
(FOTO: R.R.)

22.3.2024. | 10:26 | R.R.
Pregleda: 2392

U restoranu Čiča Mata u Velikoj nalazi se nova izložba posvećena veličkim bazenima. Autor je Robert Radman. Robert je u srednjoj školi primijenjene umjetnosti u Osijeku završio smjer slikarstvo, te diplomirao smjer kiparstvo na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Magistrirao je pedagogiju likovne kulture isto tako na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Ovo mu je 12. samostalna izložba te je sudjelovao na mnoštvo skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu.„S ovom izložbom htio sam oživjeti nekadašnji izgled i nostalgiju veličkih bazena putem slikarskih platana i uljanih boja. Mi Veličani smo ponosni na naše zlatne terme te samim time sam htio naslikati nekoliko prizora bazena koji će, kako inače kažu da slika doživi vjekove, pokazivati budućim naraštajima nekadašnji izgled zlatnih terma. Isto tako vjerujem da je ovo prvi prikaz bazena putem slikarskih medija. Danas svi znamo kako izgledaju bazeni i sretan sam da su opet u funkciji!“ rekao je Robert.

Ovim putem Robert se zahvaljuje ugostiteljstvu Grbavac na povjerenju i suradnji. Uživajte također u prekrasnom slavonskom ambijentu restorana, izvrsnoj hrani i naravno, bon apetit!

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI