Ususret dječjem tjednu prepunom aktivnostima: „Ljubav djeci prije svega“

Dječji tjedan
(FOTO: Pleternica.hr)

30.9.2023. | 08:56 | Grad Pleternica
Pregleda: 575

Kroz sve aktivnosti cilj je obiteljima s djecom prikazati sve sadržaje koji se tijekom godine nude za naše najmlađe sugrađane Povorkom djece ulicama grada 2. listopada započet će Dječji tjedan u Pleternici, manifestacija koja se na ovakav način održava od 2014. godine.

– Pleternica kao Grad prijatelj djece tijekom cijele godine misli na najmlađe stanovnike, ali nam je posebno drago što im možemo posvetiti jedan ovakav poseban tjedan. – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Planira se sličan niz aktivnosti kao i prethodno godine, ali uz poseban naglasak na zadanu temu „vještine“. Cijeli tjedan će biti ispunjen različitim aktivnostima kako bi svako dijete pronašlo nešto za sebe, od raznih radionica preko glazbeno-dramskih programa do sportskih aktivnosti. Ususret dječjem tjednu održana je i sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta na području Grada Pleternice.


Predsjednica vijeća Marija Šarić izložila je plan Dječjeg tjedna u Pleternici, koji se provodi u organizaciji Društva naša djeca i Grada Pleternice, a uz podršku svih ustanova i udruga s područja grada, s posebnim naglaskom na one kojima su ciljana skupina djeca. Prigodnim dječjim programom na svetoj misi u nedjelju 8. listopada te tradicionalnom Zmajadom na Ivanindvoru, dječji tjedan privest će se kraju.


Kroz sve aktivnosti cilj je obiteljima s djecom prikazati sve sadržaje koji se tijekom godine nude za naše najmlađe sugrađane kako bi se u još većem broju uključili u rad naših udruga, ustanova i ostalih organizacija. Sve aktivnosti koje nas očekuju možete pogledati na plakatu u prilogu, a sva djeca željno pozivaju i sve odrasle da budu dio njihovog tjedna.

VIŠE NA TEMU:
PLETERNICA
DJEČJI TJEDAN

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI