Uspješna godina ALUMNI ’FTRR’ s pogledom u budućnost

ALUMNI FTRR
(FOTO: B.H.)

1.3.2024. | 08:58 | Bruno Horvat
Pregleda: 1368

U Studentski dom "Dr. Franjo Tuđman" održana je Skupština Udruge diplomiranih studenata Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi „ALUMNI FTRR“. Tijekom održavanja skupštine na dnevnom redu su se našli izvještaj o radu za 2023. g s Financijskim izvješćem, plan i program rada za 2024.g s financijskim izvješćem, izvješće NO za 2023. g i izvješće Arbitražnog vijeća.Nakon kraće rasprave sva izvješća su usvojena jednoglasno uz poseban naglasak na uspješno odrađenu godinu. U proteklom periodu odrađena je transformacija udruge iz ALUMNI VUP-a u ALUMNI "FTRR" uz brojne aktivnosti i događanja. Predsjednik udruge ALUMNI "FTRR" Bruno Horvat mag.oec apostrofirao je odličnu suradnju s domicilnim Fakultetom koji prati sve aktivnosti te daje snažnu podršku radu. Također je izneseno da je u postupku rješavanje prostora kako bi svi zainteresirani subjekti te studenti Fakulteta mogli u budućnosti ostvariti kontakte.

Za novog člana Upravnog odbora izabran je Blaž Arežina koji će u budućnosti obavljati tajničke poslove. Svoju podršku radu Skupštine došli su dati doc.dr. Berislav Andrlić prodekan za razvoj poslovanja Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi te Domagoj Prša ravnatelja požeškog Studentskog centra koji je ujedno i prezentirao rad Studentskog doma te sve njegove kapacitete.U narednoj godini udruga će se posebno posvetiti uz promociju Fakulteta te svih njegovih smjerova radu sa studentima te ih sve više uključivati u akademsku zajednicu. Sljedeće aktivnosti koje se planiraju u narednom razdoblju su sudjelovanje u programu za Dan grada Požege s promocijom vina i degustacijom proizvoda u sklopu projekta Zeleno-plavo, sudjelovanje na 42. Papučkim jaglacima te Festivalu kulenove seke u Velikoj.Nakon službenog dijela druženje je nastavljeno u studentskom restoranu uz večeru i degustaciju vina. Članovi koji su sudjelovali u radu Skupštine su bili Slavenko Čuljak, Milan Nikić, Vedran Kovačević, Zdravko Matičević, Maja Dumančić, Ivana Paun, Ivan Matijević, Vjeko Pišmiš i Milan Paun.VIŠE NA TEMU:
ALUMNI
FFTR
POŽEGA
SKUPŠTINA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI