Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,91 promil te za vrijeme dok mu je izrečena zabrana

Arhivska fotografija
(FOTO: PU PSŽ)

19.11.2023. | 10:49 | PU PSŽ
Pregleda: 5822

U subotu 18. studenoga 2023. oko 16.15 sati u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske u prometu je zatečen 31-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,91 promil te pod zabranom za upravljanje vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom.

31-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometu zatečen vozač koji je pod utjecajem alkohola upravljao vozilom


U nedjelju 19. studenoga 2023. oko 3.30 sati u Požegi u Priorljavskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,41 promil upravljao 52-godišnji vozač.


Budući da je on već ranije isključen iz prometa te je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI