Uprava NK Slavonije: Ne postoji nikakva kriza upravljanja

FOTO: sport-pozega.hr

16.4.2021. | 13:19 | NK Slavonija
IZVOR: NK Slavonija
Pregleda: 2226

Izvršni odbor NK SLAVONIJE održao je radnu sjednicu te izdao priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

'Ovim putem obraćamo se svim našim navijačima, simpatizerima, članovima i svima ostalima koji prate naš voljeni Klub NK SLAVONIJU, a obzirom na pojedine recentne objave i izjave koje su se odnosile na upravljanje i funkcioniranje samog Kluba.
Izvršni odbor Nogometnog kluba Slavonije je na svojoj sjednici održanoj dana 12. travnja 2021. godine između ostalog, raspravljao o pojedinim medijskim natpisima kojima se spominjala „kriza upravljanja Kluba“ a koji su za posljedicu imali određene upite i zabrinutost dijela navijača o budućem funkcioniranju NK SLAVONIJE.

Izvršni odbor jednoglasno je zauzeo stajalište kako ne postoji nikakva “kriza upravljanja“ unutar Kluba i odlučno odbacuje navedene medijske natpise i istupe te ovim putem obavještavamo zainteresiranu javnost, pratitelje Kluba, članove Kluba te roditelje naših mlađih članova, kako Klub redovno djeluje i provodi tekuće aktivnosti te u nijednom trenutku nije došlo u pitanje funkcioniranje Kluba niti je došlo do zastoja u radu bilo koje organizacijske cjeline, bilo da se radi o seniorskoj momčadi ili Školi nogometa.


Neosporna je činjenica da gotovo svi sportski klubovi trenutno djeluju u otežanim okolnostima uvjetovanim pandemijom bolesti COVID- 19, međutim ova Uprava je dosad, uz sportske izazove koji stoje pred sportskim klubovima, uspješno odgovarala i na izazove ovakvog rada u izvanrednim okolnostima te će i svoje daljnje djelovanje usmjeriti kako bi Klub bio stabilan u radu, a u sportskim rezultatima što uspješniji!


Sportski pozdrav!Nogometni klub Slavonija'


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI