UO Plesna radionica Ilijane Lončar otvorila upise za plesnu sezonu 2023./2024

FOTO: UO Plesna radionica Ilijane Lončar

20.8.2023. | 09:51 | UO Plesna radionica Ilijane Lončar
Pregleda: 1456

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar objavljuje upise u plesnu sezonu 2023./2024. Upisi su za sve one koji žele nastaviti s plesnom edukacijom ili su odlučili pridružiti se u najljepšoj plesnoj dvorani u gradu, u Dubrovačkoj 65a. Upisi se vrše putem obrasca nawww.ilijanaloncar.hr

Sve programe vodi samostalna umjetnica, plesna pedagoginja, profesionalna plesačica suvremenog plesa, profesorica fizičke kulture Ilijana Lončar. Maturirala u Školi suvremenog plesa Ane Maletić, Zagreb te diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu ( Kineziološki fakultet u Zagrebu).
Ako ste Vi ili Vaše dijete kreativnog duha, volite se kretati uz glazbu, izražavati pokretom i ovladavati kazališnim principima rada ili samo rekreativno vježbati onda je Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar pravi odabir za Vas.


Upisi od 20. kolovoza 2023. Početak plesne sezone: 4.rujna 2023. INFO: 098 884 057 Fb inbox: Plesna radionica Ilijane Lončar Prijave i upisni obrasci na www.ilijanaloncar.hr

O programima rada: PLESNA IGRAONICA ZA DJECU 3 - 6 GODINA

* program koji s posebnom pažnjom odgaja najmlađe plesače na primjeren način njihovu psiho -fizičkom razvoju. Uči se osvještavati tijelo uz pokret, igru i ples vođen kvalitetnom glazbom koja otvara svijet mašte i motivacije. Mališani oduševljavaju svojom otvorenošću, samopouzdanjem, suradnjom i prave su male pametnice koje uvijek moraju dobiti odgovor na postavljena pitanja. Potičemo ih da upravo bude i ostane tako. "Biti svoj poštujući druge" svojevrsni je moto u radu s mladima.

RITMIKA I PLES, KREATIVNI PLES za djecu od 1. do 4.razreda OŠ

*Cilj kreativnog plesa je komunikacija kroz pokret. Pronalazi se vlastiti, osobni izraz dok se istražuju elementi plesa (snaga, vrijeme, prostor, tijelo). Izraz ide ispred tehnike i važna je individualnost svake osobe. U kreativnom plesu istražuju se i izražavaju emocije kroz pokret. Koriste se plesne improvizacije uz priče i razni rekviziti koji potiču maštu i kreativnost. Kreativni ples potiče razvijanje pozitivne slike o sebi, jačanje samopouzdanja, razvijanje svijesti o vlastitom tijelu vježbanje pažnje, koncentracije, pamćenja te stvaranje povjerenja.

SUVREMENI PLES namijenjen je za djecu i mlade viših razreda OŠ, srednjoškolce kao i povremene "povratnike" studente. Zahtjevan, energičan i otvoren širokom spektru mogućnosti. Na kreativan način potiče promišljanje svijeta oko nas i ulazi često u dijalog sa drugim umjetničkim disciplinama (vizualna umjetnost, film, video, glazba, kazalište, nove tehnologije).

Ova plesna aktivnost uključuje dinamično putovanje kroz prostor, korištenje fluidnih pokreta potičući fuziju tijela i duha kao i izuzetnu kreativnost. To je aktivnost koja često propituje odnos pojedinca i društva u kojem djeluje. Za razliku od baleta, suvremeni ples koristi prirodnu predispoziciju tijela uz organsko kretanje iako često koristi i vrlo virtuozne vještine bazirane na tehnikama kretanja na podu, kontakt improvizaciji i partneringu.

* Posebnu pažnju u procesu rada s djecom i mladima dajemo INDIVIDUALNOM pristupu i osobnosti plesača kako u grupi tako i u manjim plesnim formama

* REKREATIVNI PROGRAMI ZA ODRASLE:
- pilates
- aerobik
- yoga
- društveni plesovi
- priprema mladenaca za svatoveSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI