Udruga La Bella Vita: Počele aktivnost Ljetne sportske škole u Vetovu

Ljetna sportska škola u Vetovu
(FOTO: kutjevački.hr)

9.7.2024. | 10:08 | kutjevački.hr
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 908

Dana 24. lipnja vrijedna Udruga La Bella Vita započela je s Ljetnom sportskom školom u Vetovu, koja će trajati do 14. kolovoza. Svi polaznici su dobili majice, a škola je besplatna za svu djecu u dobi od 3 do 12 godina. Na kraju programa svi polaznici će dobiti diplome, a oni najredovitiji bit će nagrađeni prigodnim sportskim poklonima.Ove godine, nakon ljetne škole, bit će organizirana i prva zimska sportska škola u dvorani u Kutjevu, gdje će se djeca susresti s dvoranskim sportovima. Više detalja o tome bit će dostupno na jesen.


Sve nazočne pozdravio je i gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, koji je naglasio kako bi i on rado proveo više vremena igrajući se s mališanima.
“Ovakve aktivnosti svakako treba poticati i podržavati. Drago mi je što ovo više nije samo gradski, već i županijski događaj jer su ovdje djeca iz okolnih gradova i općina naše županije. Zbog toga sam sretan i ponosan, te vjerujem da će svaka sljedeća ljetna škola imati još veći broj djece,” rekao je gradonačelnik Josip Budimir.
U sklopu projekta “Reci DA sportu!” službeno smo otvorili 2. Ljetnu sportsku školu u Vetovu na terenima HNK Graševine, s gotovo stotinu mališana u dobi od 3 do 12 godina. Naša škola je osmišljena s ciljem da djeci pružimo nezaboravno ljeto puno aktivnosti koje će im pomoći da razviju svoje sportske vještine, steknu nova prijateljstva i nauče vrijednosti timskog rada i fair playa. – rekli su iz Udruge.Na prvom mjestu želimo zahvaliti svima koji su omogućili da ovaj projekt zaživi. Prvenstveno se zahvaljujemo našem gradonačelniku Josipu Budimiru i Gradu Kutjevu na nesebičnoj podršci i povjerenju koje su nam ukazali i ove godine. Također, hvala HNK Graševini Vetovo, Požeško-slavonskoj županiji, Ministarstvu turizma i sporta, Studencu, Zakladi “Hrvatska za djecu”, Fortuni Tisak, L Projektu d.o.o. te roditeljima. Vaša podrška je ključna u stvaranju ovakvih prilika za našu djecu. Još jednom, hvala svima koji su jučer bili s nama i koji su doprinijeli ostvarenju ove ideje. Veselimo se svim avanturama koje nas čekaju ovog ljeta. – dodali su za kraj iz Udruge La Bella Vita.

izvor: kutjevački.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI