Udruga La Bella Vita dobitnik BeCroactive nagrade u kategoriji međugeneracijske uključenosti

Nagrada La bella vita
(FOTO: Ustupljene fotografije)

6.12.2023. | 09:40 | Udruga La Bella Vita
Pregleda: 952

Ministarstvo turizma i sporta već nekoliko godina u sklopu Europskog tjedna sporta dodjeljuje #BeCroactive nagrade po uzoru na #BeActive Awards koje Europska komisija dodjeljuje najistaknutijim projektima i pojedincima koji su posvećeni promociji sporta.Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto te od ove godine po prvi puta u kategoriji Međugeneracijska uključenost, a za cilj imaju prikazati uspješne i inspirativne projekte i pojedince koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti te sve dobrobiti istih.

Udruga La Bella Vita našla se među finalistima u kategoriji Međugeneracijske uključenosti sa 8 događaja organiziranih u sklopu Europskog tjedna sporta te više od 50 sportskih aktivnosti provedenih od početka 2023. godine te je na svečanoj ceremoniji u Osijeku proglašena pobjednikom u svojoj kategoriji, ostavivši tako iza sebe SK Sljeme Zagreb i TK Marathon 95.Osim što su dobitnici nagrade, Ministarstvo turizma i sporta prepoznalo je Udrugu La Bella Vita kao primjer dobre prakse pa su tako voditeljice Udruge Emi Majin i Ana Grgić imale čast i privilegiju izložiti rad svoje udruge svima prisutnima gdje su pobrale brojne simpatije kvalitetom svojih sadržaja, ali i činjenicom kako su sve aktivnosti osmislile, organizirale i provele u potpunosti volonterski te su zasigurno proširile svoju suradničku mrežu i izvan granica Požeško-slavonske županije.Udruga La Bella Vita još jednom se ovom prilikom zahvaljuje, kako Ministarstvu turizma i sporta RH koje je prepoznalo rad i trud jedne "malene" udruge, tako i svima onima koji su bili sudionici, partneri ili na bilo koji drugi način sudjelovali u njihovim aktivnostima jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI