Učenici Osnovne škole Lipik priredbom stavili naglasak na prave božićne vrijednosti

Lipik- priredba
(FOTO: PSŽ)

23.12.2023. | 08:49 | PSŽ
IZVOR: pszupanija.hr
Pregleda: 669

Prekrasan program učenika, satkan od pjesme, plesa, recitacija i igrokaza stvorio je pravi božićni ugođaj u holu Osnovne škole Lipik, a naglasak je stavljen na prave vrijednosti, mir i blagoslov. Na jednosatnoj božićnoj priredbi predstavili su se učenici matične i područnih škola i to, školski orkestar, dramska sekcija prvih razreda, učenici Područne škole Dobrovac, literarna stvaraonica, mali i veliki pjevački zbor, učenici iz produženog boravka, dramska skupina viših razreda, plesna sekcija te solo točkom učenica Ana Adžijević.- Kraj je polugodišta i ovo je prilika pohvaliti se vašim radom i radom vaših mentora, ali i ovom božićnom priredbom podijeliti malo božićne čarolije te najaviti zimski odmor s kojeg nam se u školske klupe vraćate 8. siječnja. O današnjim nastupima reći ću samo - dragi učenici, blago nama s vama – rekla je ravnateljica Osnovne škole Lipik, Klaudia Kovač.

Podršku pravom malom spektaklu dali su i gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana te županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.- Ovom priredbom pokazali ste kako ste uistinu jedna posebna škola u Požeško-slavonskoj županiji. Iskrene čestitke na prekrasnom programu i na svemu onome što učite našu djecu, a posebice ovim porukama mira i Božjeg blagoslova ususret Božiću. Iskoristit ću priliku da svima vama poželim sretan i blagoslovljen Božić, provedite ga u krugu svojih najdražih, a neka nam nova 2024. godina bude zdrava, sretna i uspješna – zaželjela je županica Jozić.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI