U subotu, 03. lipnja s radom počinju Gradski bazeni Požega

bazeni
(FOTO: sport-pozega.hr)

2.6.2023. | 16:14 | sport-pozega.hr
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 2392

Čitatelji ocijenili:

5

Gradski bazeni Požegapočet će s radomu subotu, 03. lipnja 2023. u 8,00 sati.

Cijenu dnevnih i godišnjih ulaznica odredio jeIzvršni odbor Požeškog športskog savezana svom 1. sastanku koji je održan u petak, 26. svibnja. Cijenadnevneulaznice zadjecuje 1 eurodok je zaodrasle 3 eura(poludnevna - 2 eura).Godišnja ulaznica za odrasle je65 eura, aza djecu30 eura.

Olimpijski bazen je napunjen, a u ponedjeljak, 05. lipnja će biti puštena voda i u mali bazen. Ljetna sezona kupanja trajat će do nedjelje, 03. rujna, a bazeni će biti otvoreni svakog dana od 08,00 do 20,00 sati.


Djelatnici Požeškog športskog saveza su kroz protekla dva mjeseca uređivali i pripremali Gradske bazene za novu sezonu kupanja. Osim radova na uređenju okoliša, potpuno je očišćena školjka oba bazena koji su također ponovno prebojani.


Iako su novi bazeni napravljeni 2016. godine nužni su svake godine brojni popravci u strojarnici te sanitarnim prostorijama.

GašenjemJavne ustanove "Sportski objekti Požega"od 2022. godine upravljanje Gradskim bazenima ponovno je preuzeoPožeški športski savez.

(IZVOR: www.sport-pozega.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI