U prvoj utrci nakon korone Krešimir Valentić (AK Požega) osvojio broncu u Garčinu

FOTO: 034 portal

7.6.2020. | 18:16 | Manuel Čardić
Pregleda: 2310

Nakon cijelog ovog cirkusa što nam je napravila korona konačno smo dočekali da se sve smiri i da krenemo sa utrkama. Prvi na redu nam je bio trail u Garčinu. Nova utrka u organizaciji Ultramaraton kluba Mazator koja nas je vodila prekrasnim stazama Dilja. I među 201 finišerom u tri kategorije ostvarili smo fantastične rezultate. Svi naši trkači završili su među 20 najboljih. 

 

Stazu dužine 20km Krešimir Valentić je "preletio", osvojio treće mjesto i popeo se na pobjedničko postolje. Valentić je od početka držao visoki tempo trčanja i cijelo vrijeme bio među tri vodeća te mu je drugo mjesto pobjeglo za jednu sekundu. Na istoj stazi imali smo još dva predstavnika Ivana Vitenberga i Manuela Čarđića. Vitenberg je također odradio odličnu utrku i po teškom i sparnom vremenu zauzeo četvrto mjesto i našem klubu donio još jedan vrhunski rezultat. Čarđić je kroz cilj prošao kao 15. i ostvarivši solidan rezultat zadržao se u sredini poretka.


  

Na stazi od 10km nastupili su Aleksandar Buranji i Dinko Zima te su i oni uhvatili dobre plasmane. Zima je zauzeo 9. mjesto što je veliki rezultat jer je još u procesu oporavka od prometne nezgode. Buranji se nakon rođenja djeteta velikim koracima vraća u trkačku formu što je i danas potvrdio na stazi gdje je uz dobar tempo trčanja osvojio 19. mjesto. 

Ovo je potvrda da smo dobro radili i trenirali svo ovo vrijeme dok nas je korona blokirala i dokazali smo da smo jači od nje. Čestitke svima i veselimo se novim utrkama!

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI