U Mama mii iz nove, najbolje, svjetske krušne peći Marana od ponedjeljka stižu i napolitanske pizze

FOTO: 034/Mama mia

26.9.2021. | 10:55 | 034 portal
Pregleda: 12129

Pizzeria Mama Mia koja radi već 14 godina, od prvog je trenutka radila s domaćom, slavonskom krušnom peći. Zbog kvalitete svojih proizvoda i zadovoljstva gostiju odlučili su nabaviti još jednu krušnu peć, ujedno najveću i najjaču, tvrtke Marana. U Marana rotirajuća krušnu peć stane 8 srednjih pizza  ili 4 jumbo pizze. Na ovaj investicijski poduhvata vlasnici Pizzerie Mamma mia odlučili su se kako bi i dalje kvalitetu usluge i zadovoljstvo gostiju držali na visokom nivou.



Posebnost krušne peći Marana krije se u njezinoj rotaciji. Naime,  pizze koje se peku na rotacijskoj šamotnoj ploči kruže oko vatre što daje poseban okus i hrskavost tijesta pa kao konačni proizvod dobijete kvalitetno pečenu pizzu.





VELIKA NOVOST: Od ponedjeljka u ponudi Napolitana pizza

Svoju dosadašnju raznovrsnu ponudu od 50 ak različitih pizza, Pizzeria Mama mia obogatit će, već od  sutra novom Napolitana pizzom. To je ujedno i drugi razlog nabavka krušne peći Marana.



Pizza Napolitana zaštićena je pizza te je samim time i receptura zahtjevnija. Da biste ispekli kvalitetnu napolitana pizzu potrebno je znanje te vješt pizza majstor. – Mama mia i Dolce Vita imaju kvalitetno osoblje. Imamo šest pizza majstora. Prva i osnovna stvar su ljudi, čovjek je bogatstvo. To su sve vrijedni, dobri, sposobni i stručni pizza majstori.-ističe Vladimir Drežnjak., vlasnik pizzerie Mama mia.



Osim stručnog osoblja, za izradu Napolitane potrebna je i kvalitetna krušna peć jer se pizza Napolitana ne može raditi na običnoj peći za pizzu. Da biste uopće dobili teksturu tijesta i prozračnost kakvog zahtijeva receptura, temperatura u peći mora biti minimalno 450°. Treći uvjet za prvorazrednu pizzu krije se u kvaliteti probranih sastojaka. Tijesto u koje ide jako malo germe, radi se od super kvalitetnog, glatkog brašna, ekstra djevičanskog maslinovog ulja i morske soli, a za nadjev se koriste najbolje rajčice te Buffalo mozzarella.

Pizzeria Mama mia u svojoj ponudi svojim gostima ponudit će Napolitana pizze s nadjevom od pistacija, tartufa i mozzarelle, a budući da je Marana rotaciona krušna peć prva u cijeloj Slavoniji, kakvog je okusa pizza Napolitana pečena u prvoklasnoj krušnoj peći moći ćete isprobati, već sutra na dobro poznatoj adresi Pizzerije Mama mia.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI